Boğa Burç Yorumları 29 Ekim 2021

Boğa burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 29 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla parıldamaya devam eder, kutsal alanınızda deneyimlediğiniz neşeden içsel bilişiniz olan Boğa’ya kadar her şeyi vurgular. Duygularını yakalamak? Bu süre zarfında, özellikle de genel kişiliğinizi ve dünyadaki itibarınızı çevreleyen temalar söz konusu olduğunda, derin bir iç gözlem içinde olabilirsiniz. Potansiyel beklentiniz eşit mi? Güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize enerji verirken, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile çatışacak. Güç mücadelelerinden uzaklaşın ve bu ilişkide oluşturmaya çalıştığınız temele odaklanın.

Boğa Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Nüansları kavrama yeteneğiniz hiç bu kadar güçlü olmamıştı ve karanlıkta biraz açıklık göreceksiniz. Artık vazgeçtiğiniz o örgü kazağı bitirmenin veya son ilişkinizde neler olduğunu çözmenin tam zamanı.

Boğa Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yoğun bir Cuma gününe hazırlanın! Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizerken, iş rutininiz ve kariyer sektörleriniz devreye giriyor. Bu, çalışma haftanızı olumlu bir notla bitirmek için harika bir yön! İpleri bir araya getirmek için yoğun bir gün olsa da, oldukça tesadüfi bir gün olabilir. İş yerinde biraz şans olabilir, örneğin kafasına çivi çaktığınız bir şey. Bu, daha sonra kariyer yolunuzu genişletmenize ve hatta bunun için profesyonel olarak tanınmanıza yardımcı olabilir!

İnsanlar sizi zorluyorsa ve siz hazır değilseniz, onlara sizi saymalarını söyleyin.

Boğa Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Her zamankinden daha fazla sorumluluk alıyor gibisin Boğa. Kariyeriniz derin bir yeniden değerlendirme gerektiriyor ve artık kafanızı kuma gömüp her şey yolundaymış gibi davranamazsınız. Cuma günkü gökyüzü, yapı arayan Satürn ile aydınlatıcı güneş karesine sahiptir. Bu yoğun temas, bu alanda yapılacak değişiklikleri, özellikle de mevcut ilişki kalıplarınızla ilgili olanları aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.