Boğa Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Boğa burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizin duyguları sizi birden fazla şekilde tetikliyor, Boğa. Güneş, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizi ateşleyecek ve aynı anda duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla ay ile çatışacağından, bu zaman sırasında özellikle önemlidir. Sevgilinizin duygularına nasıl yer tutabilir ve bu süreçte kendinize sadık kalabilirsiniz? Luna ayrıca yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve sizi bu bağlantının en yüksek iyiliğini boğan bastırılmış duyguları ve/veya bilinçsiz kalıpları yeniden ziyaret etmeye zorlayacak. Venüs’ün Jüpiter’e sekstili size iyimserlikle ilham veriyor.

Boğa Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir başkasına ait olan o tuhaf günlerden sadece biri. Alçakgönüllü olmak ve diğerlerinin tüm riskleri almasına izin vermek için iyi bir zaman. İyi şanslar yolunda gitmiyor – kötü şans da değil! Sadece arkanıza yaslanın ve sonra ne olacağını görün.

Boğa Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, ay Aslan’a girdi, işte kükreme zamanı! Ayın cesur, parlak bir enerjisi var. Ayın karizmasına dokunmayı düşünmelisin! Profesyonel yeteneklerinize tam güveninizi ifade etmek harika bir ay olabilir. Hatta işinizde daha cüretkar bir yaklaşım benimseyebilirsiniz, bu da hoş bir tempo değişikliği olabilir. Bu aynı zamanda son çeyrek ay olduğundan, ay bitmeden işyerine biraz eğlence getirebilirsiniz. İlham verici aya yaslanmaktan korkmayın!

Etrafınızda ortaya çıkan dramalardan negatif enerji almaktan kaçınmak için geri adım atın.

Boğa Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günkü gökyüzü, beni son zamanlardaki ağır ruh hallerine karşı bir karşılama sunuyor, Boğa. Yönetici gezegeniniz, diğer yönelimli Venüs, iyimser Jüpiter ile canlandırıcı bir bağlantıya kilitleniyor. Bu canlı eşleşme, genişleme şansını aramaya istekli olduğunuz sürece yeni kariyer fırsatları sunar. Başka bir yerde, Aslan burcundaki üçüncü dördün ay, ilişki meseleleri ve ev hayatı etrafındaki karışıklıkları çözmek için gerilimleri aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.