Boğa Burç Yorumları 27 Ekim 2021

Boğa burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, iletişim tarzınızı ve çift dokunuşlarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirerek, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizi ateşlemeye devam ediyor. Aşkınızı ifade etmenin çekimini mi hissediyorsunuz, Boğa? Ayın, egzotik dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve ruhsal bilgelik yoluyla için için için yanan Plüton’a muhalefeti, kişisel felsefenizin yoğunluğu ne olursa olsun, sizi bir sevgilinin bakış açısına yer açmaya teşvik ediyor. Dünyayı tek yönlü görmek için yetiştirildiniz, ancak bugün gezegen hükümdarınız Venüs ile şanslı Jüpiter arasındaki altmışlık açı sizi ufkunuzu genişletmeye davet ediyor.

Boğa Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Dürüstlük en iyi politikadır! Bu yüzden, eğer takılmak istiyorsanız, bunun için gidin – ve sarılmaya ihtiyacınız varsa, olası bir şüpheliden bir tane alın. İnsanlara ihtiyacın olduğunda oradalar. Şimdi ruh halinizin davranışlarınızı yönetmesine izin vermenin tam zamanı.

Boğa Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Doğru kararı vermek için gerekli tüm detaylara sahip misin Boğa? Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapmaya devam ettiği için profesyonel yatırımlarınızda bazı gri alanlar olabilir. Teknik olarak Venüs sizin tarafınızda. Bu nedenle, özellikle arzularınızda veya hayallerinizde, finansal değeri görebilmeli ve profesyonel yatırımlardan yararlanabilmelisiniz. Ancak Neptün gerilemesi potansiyel olarak bir bulanıklık yaratabilir ve bu da hangi profesyonel girişimde olursanız olun kendinize güvenmenizi zorlaştırabilir. Akrep burcundaki güneş, profesyonel fırsatlarınıza karşı içgüdüsel tepkinizi not etmenizi istiyor.

Bugün harekete geçme zamanı değil. Kaynaklarınızı ayırın ve daha sessiz bir dönem bekleyin.

Boğa Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası Boğa’nın altında zihinsel gerilimlerin demlenmesi muhtemel. Beyninizin düdüklü tencere gibi davranmasına izin vermek yerine biraz buhar atmayı hedefleyin. Aşırı duyarlı Yengeç ayı, günü derin düşüncelere dalan Plüton ile gergin bir karşıtlık oluşturarak geçirir ve yoğun duygusal etkileşimler için fırsatlar sunar. Gerçeğinizi dile getirmenize izin vermek, ne kadar zorlu olursa olsun, stresi hafifletmeye yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.