Boğa Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Boğa burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Enerji tuhaf, bu yüzden tavşan deliğinden aşağı inme zahmetine girme, Boğa. Seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizdeki tatlı gezegen hükümdarınız Venüs ile özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün arasında puslu bir kare. Romantik yaklaşımınızdan, yakın çevrenizin dışındaki biriyle çıkmanın getirdiği yüzeyselliklere kadar her şey söz konusu olduğunda kafa karışıklığı veya belirsizlik duygularını tetikler. Başka bir notta, Luna’nın iletişim sektörünüzden geçişi sizi gerçeğinizi açmaya ve konuşmaya teşvik ediyor.

Boğa Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

O çılgın arkadaşın sana başka bir piramit şemasıyla yaklaştığında, sadece gözlerini devir ve seslerini dinle. Onları yıkmakla uğraşmayın. Bunun yerine, aynı fikirde olmasanız bile çevrenizdeki insanları mümkün olduğunca güçlendirmeye çalışın.

Boğa Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Yatırıma değer olan nedir, Boğa? Bugün Venüs, topluluğunuzla karşılıklı yatırımlarınız ve hayalleriniz arasında gerilim yaratan Neptün retrosu ile kare açı yapacak. Kare, iki alandan birinde bir uzlaşma bulmayı ima edebilir. Bir kredi için ayrıntılar gibi bir yatırımdan ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. Veya profesyonel hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için birlikte çalıştığınız kişilerle uzlaşmanız gerekebilir. Neyse ki, değişken, uygun şekilde düzenlemenize yardımcı olabilir, bu da uzlaşmayı kolaylaştırır. Arzularınıza ulaşabilirsiniz ama taviz vermeden olmaz.

Bir zorunluluk gibi hissettiren bir şey gerçekten bir hediyedir. Yeni deneyimin tadını çıkarın.

Boğa Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, kozmik olarak büyüleyici aşk tanrıçası Venüs’e cevap veriyorsunuz. Salı günü gökyüzü, gerçeği büken Neptün’den yankılanan ve sizi trans benzeri bir duruma sokan çekici bir siren şarkısıyla Venüs’ü silahsız bulur. Düşük enerji seviyelerini benimsemek ve diğer insanlarla daha ince sınırlar beklemek için kendinize alan verin. Bu ilham verici enerjiyi, aşkla ilgili kafa karıştırıcı fikirlere karışmak yerine, hedeflerinizi ayırt etmek söz konusu olduğunda kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.