Boğa Burç Yorumları 25 Ekim 2021

Boğa burcunun 25 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 25 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 25 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, erotik sekizinci seks evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh-ruh bağlantılarınızı göz kamaştırarak, çarşaflar arasındaki dinamiğinizden paylaşılan kaynaklarınıza kadar her şeyi uyumlu hale getirmeye ve karamelize etmeye devam ediyor. Durum ne olursa olsun, kesin olan bir şey var: Aşk hayatınızda heyecan, macera ve heyecan için can atıyorsunuz, Boğa. Bunda yanlış bir şey yok, ama Luna’nın duygusal Yengeç ve üçüncü iletişim evin yoluyla geçişi, birdenbire kirli çamaşırlarınızı ortaya çıkarmanızın ve duygularınızı dramatize etmenizin nedeni olabilir. Güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınıza ve diğer önemli evinize enerji verirken, her zamankinden daha fazla bağlantı arzuluyorsunuz.

Boğa Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Yanlış insanların duygularınızı incitecek kadar yakınlaşmasına izin vermeyin. Artık o kadar hassassın ki, düğmelerine basan başkaları seni aşırıya kaçabilir. Mizahınızı anlayan ve fikirlerinizi destekleyen insanlar arasında sığınak bulmaktan çekinmeyin.

Boğa Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay hala İkizler’deyken, işte maaşınızı artırmanın zamanı gelip gelmediğini yoğun bir şekilde tartışıyor olabilirsiniz. Boğa, ay enerjisi muhtemelen mali durumunuz ve değeriniz konusunda zihinsel huzursuzluğa neden oluyor. Konuşmanızın provasını yapmış veya hatta yakın iş arkadaşlarınıza, zam istemek için harcadığınız zamana değip değmeyeceğini görmek için sır vermiş olabilirsiniz. Eğer önemliyse, sorarak ne kaybedeceğinizi düşünmelisiniz. Olabilecek en kötü şey, finansal olarak teşvik edici fırsatlara veya zamlara “hayır” denmesidir.

Bugün tüm duyularınızla yaşayın – yavaş ve metodik olarak yeni deneyimler alın.

Boğa Burcu 25 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi göğü altında işinize başlamak için tamamen hazırsınız, Boğa. Çok yönlü İkizler ayı, harekete geçen Mars’a uzanırken, fazla enerjinizi yönlendirmek için kendinize bir yer ayırın. Mali durumunuzu halletmek, iş projelerinde ağır ağır ilerlemek veya yeni pozisyonlara başvurmak için ideal bir gün. Daha sonra, ay, sosyalleşme ve samimi sohbetlere olan ihtiyacınızı yoğunlaştıran, derin duygulara sahip Yengeç’e uçar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.