Boğa Burç Yorumları 24 Ekim 2021

Boğa burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 24 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Hak ettiğini bildiğin şeyi istemekten korkma, Boğa. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve güvenlik duygusuyla, şehvetli zevklerinizden duygusal güvenlik arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak parıldamaya devam ediyor, ama dahası var. Ayın, özgürlük seven onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Neptün ile karşı karşıya geleceğini unutmayın; bu da, gerçek arzularınız ile fikirlerden etkilenmek arasında bir gerilim yaratabilir. diğerleri. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, bu süre zarfında gerekli sınırları belirlemek önemlidir.

Boğa Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Denemeden bile ilişkileriniz için çok şey yapabilirsiniz. Etrafınıza bir bakın – enerjiniz tamamen diğer insanlara yöneliktir. Uzan ve her zaman söylemek istediğin şeyleri söyle.

Boğa Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma haftanız henüz başlamamış olsa bile, aklınız zaten paranızda olabilir. Ay, akıllı İkizler’de, zihinsel dayanıklılığınızı mali durumunuza ve değerinize odaklıyor. Bu, çalışmanız için ödeme aldığınız veya aldığınız zaman civarında olabilir. Ayrıca, işyerinde uygun şekilde tazmin edilip edilmediğinizi merak edebileceğiniz zamanlar olabilir. Bu durumda, maaşınızı artırmanın artılarını ve eksilerini tartın. Bu sohbeti bugün başlatmak zorunda değilsin, ama en azından üzerinde kafa yorabilirsin.

Sanat, aradığınız ilhamı barındırır – özellikle yapılar ve heykel.

Boğa Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa, üretken görevlere bugün önde başlayın. Yapılacaklar listenizin üstesinden gelmek, elinizden gelenin en iyisini hissetmenize yardımcı olur – bu yemek hazırlama, çamaşır yıkama veya kişisel projelerinizden vazgeçmeyse. Luna’nın iletişimsel Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, kafanızı açık tutmanızı ve hızlı hareket etmenizi kolaylaştırır. Daha sonra, ay gerçekliği çözen Neptün ve diğer yönelimli Venüs’le karşı karşıya gelirken ilişkilerle ilgili göz ardı edilen duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.