Boğa Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Boğa burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir çeşit yol mu hissediyorsun, Boğa? Zevk arayan gezegen yöneticiniz Venüs, dönüşüm, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinize musallat olmaya devam ediyor, samimi birlikteliklerinizi ve enerjik alışverişlerinizi çevreleyen temalara uyum ve şehvetli baştan çıkarma getiriyor. Bekar, ezici veya zaten bir durumdayken, gölge tarafını keşfetmek konusunda kendinizi rahat hissetseniz de hissetmeseniz de, önemli bir diğerinin derinliklerinden kaynaklanan için için yanan öze çekiliyorsunuz. Ay, istikrar arayan ikinci evinizden İkizler’e kayarken, bu süre zarfında, özellikle bir sevgilide neye değer verdiğiniz söz konusu olduğunda, önemli miktarda içgörü kazanabilirsiniz.

Boğa Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Hücreler denizinin, kafenin veya kulübün ötesinden, gizli bir hayrana ilham verdiniz ve bu kişi sizi tamamen kontrol ediyor! Öne çıkarlarsa karşılık verin; arka planda kalırlarsa, olasılıklara açık kalın.

Boğa Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün itibariyle güneş karşı burcunuz olan Akrep’e girdi. Boğa, mesleğinde zaman ayırmaya değer nedir? Şu andan itibaren, mesleki gelişiminizi ilerletmek için neleri taahhüt etmeniz gerektiğini düşünmek isteyebilirsiniz. Bir iş ortağı veya yeni bir şirketle çalışmak gibi iş alanınızda yeni bir ortaklık olabilir. Ayrıca, daha kazançlı olabilecek veya size imrenilen bir pozisyon sunabilecek yeni sözleşmeleri düşünmek anlamına da gelebilir. Neyi taahhüt ederseniz edin, her zaman daha büyük bir şeye dönüşebilecek fantastik uzun vadeli bir taahhüt olabilir.

İş arkadaşları ilham almak için sana bakıyor. Fark ettiğinizden daha fazla etkiniz var.

Boğa Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İş akışınıza olan bağlılığınız hiç durmadı, Boğa. Arıza süreniz ile üretken süreniz arasında daha işlevsel bir denge oluşturmak için mevcut çalışma koşullarınızı çözmeniz çok önemliydi. Cuma günü gökyüzü, odağınızı iş yükünüzün yeniden düzenlenmesinden uzaklaştırmaya ve güneş şehvetli Akrep burcuna girerken ortaklık deneyiminizi derinleştirmeye yönlendirmeye başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.