Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Kasım 2021

Boğa burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Boğa burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

İlişkilendirme Sanatı

Boğa, savaşçı Mars geçen ayın sonunda Akrep burcuna geçtiğinden beri ilişkiler daha yoğun olabilir. Güneş şimdiden burada ve 5 Kasım’da hareketli Merkür hareket ederken, aşk hayatınız ve diğer önemli bağlarınız etrafında çok daha fazla aktivite var. Bir iş yapıyorsanız, bu, yeni müşteriler veya yeni sorular aldığınızda olabilir. Aşkı arıyorsanız, çok özel biriyle tanışma vaadi var.

Dördüncüsü Akrep’teki yeni ay süperayı özellikle güçlüdür. Aynı zamanda devrim niteliğindeki Uranüs’e de karşıdır, bu da yeni bir başlangıç ​​için o kadar hevesli olabileceğiniz ve her şeyi o anın etkisiyle bir kenara atmaya istekli olabileceğiniz anlamına gelir. Bu, bazı durumlarda iyi olsa da, diğerlerinde değerinden daha fazla hasara neden olabilir. Arafta kalmamak için önce bir çıkış yolu planlamak çok daha iyi olur.

Kişisel gezegeniniz Tatlı Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve macera sektörünüze geçiyor, bu nedenle seçeneklerinizi genişletme yeteneğine sahip bir ilişki arıyor olabilirsiniz. Bu durumda, daha fazlası daha iyidir.

Yine de güç mücadelelerine dikkat edin, çünkü siz ve başkaları her zaman göz göze gelmeyebilirsiniz. Anlaşmalara varmak veya uzlaşma bulmak kolay olmayabilir. İlerleyecekseniz, bazı yoğun konuşmaları içerebilir.

Ondokuzuncu burcunuzdaki dolunay ve ay tutulması birçok düzeyde yankılanabilir. Bu, eski bir deriyi dökmek ve hayatınıza yeni bir büyüme katmak için bir fırsat olabilir. Bu bir kutlama ve başarı zamanı olabilir, aynı zamanda devam edebilmeniz için amacını aşan şeyleri kabul etme zamanı olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve dönüşüm sektörünüze girerken, daha derin yaşam sorunlarınızın bazılarını çözmek için felsefi bir yaklaşım benimsemeye hazır olabilirsiniz. Yine de duygularınızı görmezden gelmeyin, çünkü onları kabul etmek ve kucaklamak, daha zor olanların erimesine yardımcı olabilir ve sizi gelişmek için özgür bırakır.

Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

4 Kasım Akrep burcundaki yeni ay, size sözleşmelerde gözden kaçırdığınız konuları ele alma ve iş ortaklarınızla yeni sözleşmeler hazırlama şansı veriyor.

Ertesi gün, işle ilgili konuları ele alırken seçeceğiniz yön açısından önemlidir. Beşinci ayda Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve önümüzdeki ay gerilemesi sırasında kapsayacağı derecelerin izini sürüyor.

Merkür de o gün Akrep’e geçiyor ve bu gezegen girişlerinin kombinasyonu, finansmanı ve ittifakları bir başkasıyla birleştirmek isteyip istemediğinizi sorgulamanıza neden olabilir. Sorguladığınız tek şey, birlikte üzerinde çalıştığınız projeye olan bağlılıklarıdır. Sorunları kendi başınıza halletmenin yükünü üstlenmek için beklediğinizden daha fazla zaman harcamanız gerekiyorsa, bu sizin için en iyi girişim ve ortaklık olmayabilir.

19 Kasım’daki ay tutulması, iş hedefleriniz ve çabalarınızla ilgili olarak hangi hamleleri yapacağınıza karar vermeniz için ihtiyacınız olan içgörü ve netliği sağlıyor.

21’inde Güneş’in Yay burcuna geçişi, ardından üç gün sonra Merkür’ün ateşli Okçu burcuna geçişi, gücünüzü geri almanızı ve kariyeriniz için en iyi kararları verdiğinizi bilerek güçlü durmanızı sağlar, finansal güvenlik ve gelecek.

Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni ay 4 Kasım’da Akrep’te olduğunda, ayınız buharlı bir notla başlıyor, bu da onu harika bir randevu gecesi yapıyor ve yeni bir ilişkiye başlamak veya daha iyi yarınızı bulmak için mükemmel. Şu anda çıkarken sezginize güvenin. Sizi beklenmedik şekillerde dönüştürebilir.

Beşinci ayda Venüs Oğlak burcuna ve Merkür Akrep burcuna girdiğinde flört samimi ve heyecanlı olmaya devam ediyor. Yeni bir ilişki kalbinizi genişletir ve kıştan önce yerleşmek istemenizi sağlar. Onları tatil seyahatlerinize davet ederek anlaşmayı imzalayın.

Düğün çanlarını duyuyor muyuz, Boğa? Juno, 15 Kasım’da Oğlak burcuna geçtiğinde, evlilik ve diğer taahhütler hakkındaki görüşlerinizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Ancak, özellikle ondokuzuncu ay tutulması sırasında bunu henüz tartışmayın. Yeni birlikteliğinize kendinizi o kadar kaptırmayın ki bu süreçte kendinizi kaybedersiniz. Gelişmekte olan bir ilişki için bağımsızlığınızı feda etmeyin.

21 Kasım, güneşin Yay burcuna girdiği, sevgilinizle bağ kurmak ve ilişkinizin sonraki aşamaları hakkında iyimser hissetmek için samimi fırsatlar getiren başka bir harika randevu gecesi getiriyor. Merkür üç gün sonra Yay burcuna girdiğinde potansiyel olarak birlikte hareket etmek veya mali paylaşımı paylaşmak gibi. Tatillerde bunu konuşun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.