Başak Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Başak burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Başak burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük değişiklikler yaparak gerçek bir ilerleme kaydettiniz. Başak, burası senin tekerlekli evin.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, para evinizde, eğitim evinizde Uranüs’e kavuşum yaparak başlıyor. Bugün, okul masrafları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bilgi veya kimlik bilgileri edinmek için düşük maliyetli bir yöntem arıyor olabilirsiniz. Başak, sana yardımcı olabilecek hükümet programları olup olmadığını görmek için öğrenci kredisi borcuna bakmanın zamanı geldi.

25 Ekim Pazartesi günü, iletişim ve sözleşme evinizdeki Akrep burcundaki güneş, kariyer evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Yeni bir iş arıyorsanız, neden başvurduğunuzu ve gerçek yaşam deneyiminizin şirkete nasıl yardımcı olabileceğini açıklayan iyi bir ön yazı gönderdiğinizden emin olun. Biraz fazladan zaman ayırarak, rüya gibi bir iş için ayağınızı kapıdan içeri sokabilirsiniz.

Başak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sıkı çalışmanız karşılığını veriyor. Hafta başlarken, emeğinizin meyvelerini kutlamak için biraz zaman ayırın – sonunda belirli bir tatlı kızla randevu almış olsanız bile. Haftanın ortasına doğru, açık fikirli olun. Doğru, şu anda çok şey oluyor, ancak birkaç yeni numara alarak tüm aksiyondan faydalanabilirsiniz. Perşembe gecesinden cumartesiye kadar, çılgın programınızı dengelemek için mücadele etmeniz gerekebilir (sadece kimsenin sizin kadar organize olmadığını unutmayın). Pazar günü kendi izini bırak.

Başak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Birkaç hafta boyunca kıpır kıpır bir kalpten sonra, 26 Eylül’deki Venüs ve Neptün karesi yolunuza yeni bir romantizm getiriyor. İlişki, zaman zaman sizi bunaltacak hızlı bir tempoda başlayacak. Önümüzdeki ayın başında gerçek renklerini göreceksiniz. Asil olmayan niyetleri, romantizmi daha ciddi bir seviyeye gelmeden bitirebilir, ki bu sizin için iyi olacak. Teşekkürler, sonraki! Ama o zamana kadar flörtün tadını çıkarmalısın. Hemen taahhütte bulunmanız ve ilişkideki her ayrıntıyı takıntı haline getirmeniz gerekmez. Sadece hafta boyunca eğlenebilirsin. Dışarı çıkın ve şehrinizi heyecan verici ve yeni biriyle keşfedin. Yoğun bir ayda eğlenceli bir an geçirmenizi sağlayacağı için doktorun emrettiği gibi olabilir. Bir ilişkiniz varsa, gümüş astar, sonunda sesinizin duyulmasına izin veriyor olmanızdır. Partneriniz, meseleler hakkında fikrinizi sormaya başlıyor ve siz içsel duygularınızı paylaşmaktan çok mutlusunuz. Kendinizi nasıl ifade edeceğinizi fazla düşünmüyor ve analiz etmiyorsunuz, bunun yerine kendiniz oluyorsunuz.

Başak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının son haftası, belirli taahhütlere öncelik vermeniz gerekebileceği için biraz gergin olabilir, ancak yine de yüksek bir notla bitebilir!

Haftanın başında ay, kariyerinize ve kamu statünüze odaklanmanızı sağlayan Merkür burcundaki İkizler’de. Son zamanlardaki bir başarı veya başarı için spot ışığında olabilirsiniz! Yazma, konuşma vb. ile ilgili olabilir. Ancak 26 ve 27 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında Venüs geri giden Neptün karesiyle kare açı yaptığı için biraz stres olabilir. Şu anda programınızın önceliklerini yeniden belirlemeniz gerekebileceğinden, profesyonel ve kişisel taahhütlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınıza öncelik vermeniz gerekiyorsa, bunu son teslim tarihine ve değerine göre yapın. Örneğin, iş haftanızın sonuna kadar profesyonel bir görevi bitirmek için ev yenileme projesini yapmayı erteleyin. Neyse ki, Aslan’daki son dördün ay, işi halletmek için içsel güven ve yaratıcılığınıza dokunmak için mükemmeldir!

Çalışma haftanız 28-29 Ekim Perşembe ve Cuma günleri arasında Venüs Jüpiter’e altmışlık açı yaptığında daha iyi bir notla sona erer, çünkü bu uyumlu altmışlık mali açıdan tesadüfidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.