Başak Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Başak burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Başak burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, “gönder”e basmadan önce iki kez kontrol edin. Başak, her zaman dikkatlisin ama bugün ekstra dikkatli ol.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda, para evinizde, iş evinizde Jüpiter Kova burcundayken üçgen açı yapıyor. Başak, bugün beklenmedik bir düşüş yaşayabilirsiniz. Bu, daha önce yaptığınız işten gelen para veya sonunda maaşınızda görünen bir zam olabilir. İçinde bulunduğunuzu bilmediğiniz bir toplu davadan çek veya bir miktar uzlaşma alabilirsiniz.

2 Kasım Salı günü iki yön var. İletişim evinizdeki Akrep burcundaki Mars, kariyer evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün iletişiminizde, özellikle metin veya e-posta gönderirken çok dikkatli olun. Başak, “gönder” düğmesine basmadan önce kime mesaj gönderdiğini bildiğinden emin ol. Size yönelik olmayan bir iletişimin alıcısı olmanız da aynı derecede mümkündür ve bu size bazı değerli bilgiler verebilir.

Başak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, burcunuzda kamp kurmuş ay ile başlıyor, bu da adımınıza biraz moral vermeli ama aynı zamanda duygularınızı da yoğunlaştırabilir. Kendinizde ve başkalarında aşırı dramatik davranışlara dikkat edin ve ilkinde duygusal olarak yüklü konuşmalardan kaçının. Herhangi bir ilişki odaklı konuşma yapılması gerekiyorsa, onları Terazi ayının üçüncü ayda iletişimsel Merkür ile ittifak kurduğu hafta ortası için saklayın. Bu titreşimler, duygularınızı açmak ve ifade etmek için mükemmeldir ve romantik bağlantılar geliştirmek veya geçmişten gelen acıları gidermek için harikalar yaratabilir.

Dördüncü gündeki Akrep yeni ayında aşka bakış açınız değişecek ve bu, aşkla ilgili aşmaya hazır olduğunuz çocukça fikirleri serbest bırakmanıza yardımcı olacak. Masallara inanmakta sorun yok, ancak bu titreşimler, kalp meseleleri söz konusu olduğunda pragmatik bir eğilimi korumanıza yardımcı olacak. Kırmak istediğiniz herhangi bir ilişki kalıbı varsa, bu ay olayından gelen enerjiyi, bunu yapmak için niyetler oluşturmak için kullanın.

Yönetici gezegeniniz Merkür, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sizi daha sessiz bir ruh haline sokacak olan gizemli Akrep burcuna geçiyor. Bu gezegensel yerleşim aynı zamanda sezginizi de güçlendirecek, bu nedenle bağırsaklarınız size ilişki tavsiyesi vermeye başlarsa, dikkatli olun!

Başak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım, sizi işyerinde etkili bir şekilde iletişim kurmaya teşvik ettiği için güçlü bir hafta ile başlar.

31 Ekim Pazar günü, aksiyon odaklı Mars, psikolojik Akrep burcuna girerek, profesyonel konuşmalarınız aracılığıyla keşfetme ve araştırma yapma arzunuzu besliyor. Bu Mars geçişi sırasında profesyonel diyaloglarınızda ve tartışmalarınızda stratejik olmalısınız. 31 Ekim – 1 Kasım Pazar – Pazartesi, Merkür Jüpiter ile üçgen açı yapıyor! Bu sevimli üçlü, işteki herhangi bir iletişim çabası için bir tür telafi olduğunu gösterir. Bir satış konuşması başlayabilir veya yazılı sözleriniz değerli hale gelebilir. Sahip olduğunuz herhangi bir ampul anı, işte etkileyici bir atılıma yol açabilir! Merkür Jüpiter ile üçgen açı yaparken, Mars da size iş yerindeki hislerinizi dinlemenizi hatırlatmak için oradadır. 4 Kasım Perşembe günü, Akrep burcundaki yeni ay, önümüzdeki altı ay boyunca iletişim tarzınızı düşünmeniz için size ilham verecek. Ay, işyerinde nasıl iletişim kuracağınızı, adım atacağınızı ve işbirliği yapacağınızı ayarlamanız için sizi teşvik eder.

5 Kasım Cuma günü hem Merkür hem de Venüs yeni burçlara giriyor. Venüs sorumlu Oğlak burcuna girerken Merkür araştırmacı Akrep’e girecek. Merkür, yeni ay hedeflerine anında yardımcı olabilirken, Venüs, işteki yaratıcı becerilerinizin karşılığını almanızı sağlayabilir.

Başak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda neyle ilgili olduğunu merak ediyor musun? Artık merak etmeyin. Pazartesi bir ilham patlaması ve büyük resim amacı getiriyor. Hepsini almak için biraz zaman ayırın, ardından manzaralarınızı buna göre ayarlayın. Salı ve Çarşamba günleri, bir sınırı geçmeye ve yeni bir şey deneyimlemeye çalışın – egzotik bir tatlıyla sadece uluslararası bir öğle yemeği olsa bile! Analitik becerileriniz normalden daha keskin olduğu için, Perşembe ve Cuma, hayatın daha ince ayrıntılarını ele almak ve kendinizi kristal berraklığında göstermek için iyi günler. Bu hafta sonu, yalnız gitmeyin. Eğlenceli bir şey için birlikleri topla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.