Başak Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Başak burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi evinizde hissedin ve özel birine doğaçlama bir özçekim gönderin, Başak. Ay, özgürlüğü seven Yay’da cilveli Venüs’e katılacak ve bu da ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizi harekete geçirecek. Bekar? Evde daha fazla zaman geçiriyor olabilirsiniz veya belki de yaşam alanınızı okuyor olabilirsiniz. Her iki durumda da, bugünün astrolojisi, ister iki kişilik mum ışığında bir akşam yemeği, isterse kendi fotoğraf kabininiz olsun, ruh halini ayarlamakla ilgilidir. Anahtar, kendinizi ifade etmektir, bu, birisine *gerçekten* nasıl hissettiğinizi söylemek anlamına gelse bile, bu her zaman kendi evinizin rahatlığında daha iyi hissettirir.

Başak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatındaki bazı insanlar senin olandan vazgeçmeni istiyor. İstemiyorsan paylaşmak zorunda değilsin ve yapacak bir davaları olmadığını anlayacaklar. Ne de olsa, sahip oldukların için çok çalıştın – neden onu bu kadar kolay sürükledin?

Başak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün astrolojik enerjisi mali odaklı! Terazi’de güneş, Mars ve Merkür retroda birbiriyle kavuşumdayken, yeteneklerinizden uygun şekilde para kazanıp kazanmadığınızı merak etmekten kendinizi alamayabilirsiniz. Becerilerin ve yeteneklerin inanılmaz derecede değerli, Başak. Kendiniz veya başkası için çalışan siz olsanız da, bu tür beceriler için tazminat aldığınızdan emin olmalısınız. Bu, uygun ödeme olmadan ek görevler almamak veya sonunda hak ettiğiniz zammı istemek gibi daha güçlü sınırların uygulanması anlamına gelebilir. Değerini bil Başak!

Herkesin ara sıra ilişki sorunları olur – yanlış bir şey yapmıyorsunuz.

Başak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evren seni büyük bir yeniden değerlendirme dönemine attı, Başak. Cuma günü gökyüzü, yönetici gezegeniniz olan haberci Merkür’ü, kendine odaklı güneşle ateşli bir birliğe geri giderken ve Mars’ı ateşledi. Bu güçlü birlik, kullanılmayan yetenekler ve mevcut finansal yönetiminiz hakkında değerli bilgiler sağlar. Başka bir yerde, Venüs’ün güney düğümü ile birleşmesi, ana cephede aşınmış değerleri ve bağları serbest bırakır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.