Başak Burç Yorumları 8 Ekim 2021

Başak burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 8 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Yerde kal, Başak. Ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen düşündüğünüzden çok daha fazla şey düşünüyorsunuz. İster bekar olun, ister zaten kararlı olun, Luna’nın kararlı yedinci eviniz aracılığıyla Neptün’ü büyülemeye yönelik sezgisel üçgeni, bir sevgiliyle olan telepatik iletişime ışık tutabilir veya belki de ilişkide bazı sınırlar koyma arzusuna ilham verebilir. Başka bir notta, ay, tutkulu aşk ilişkilerinden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacak. Fantazide kendinizi şımartın, ancak kendinize karşı dürüst olduğunuzdan emin olun.

Başak Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm cevaplara sahip olduğunuzu düşündüğünüzde, gözlerinizi devirmek ve kulak asmak çok kolay. Ama öyle değil ve sen bunu biliyorsun. Bu yüzden bugün herkesin size söyleyeceklerini dikkatlice dinleyin — gevezeliklerde bazı önemli ipuçları gizlidir.

Başak Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işte biraz dikkatiniz dağılmış olabilir, Başak. Ay Akrep’e girdi ve iletişim sektörünüzde bilinci ateşledi. Ay enerjisi dikkatinizi her yöne çekiyor, bu yüzden sorumluluklarınızdan uzaklaşabilirsiniz. İş dikkatinizi gerektirir, ancak başka bir şey de ilginizi çeker. Dikkat dağıtan şey ne olursa olsun, anlamlı bir şey olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir. Her iki durumda da, duygusal çekişiniz ve zihniniz başka yerde. Neyse ki, ay enerjisi sizden de daha içe dönük olmanızı istiyor. Biraz dikkatinizin dağılmış olmasına rağmen beklenmedik bir vahiy yaşayabilirsiniz!

Bugün fikrini söyle. Duygularınızı iletin ve bağlantılar kuracaksınız.

Başak Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, doğuştan bir hikaye anlatıcısısın. Ay keskin dilli Akrep’te yüzerken bugün bu beceriyle yeniden bağlantı kurmanıza izin verin. Cuma günü gökyüzü, kendinizi proje yazmaya, eğitim girişimlerine veya önemli sohbetlere kaptırmak için ideal bir zaman sunuyor. Önemli olan, sesinizi kullanmanız ve çıkış yolu ne olursa olsun gerçeğinizi söylemenizdir. Luna’nın joker Uranüs ile karşıtlığı, uzun süredir devam eden inançlarda ani değişiklikler getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.