Başak Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Başak burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini fazla genişletmene gerek yok, Başak. Örneğin, ay burcunuzdan geçmeye devam eder, bu da sizi en derindeki hislerinize yaklaştırır, ancak bu hikayede daha fazlası var. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, bugün muhtemelen daha içe dönük hissediyorsunuz. Ancak Luna’nın büyüleyici Neptün’e muhalefeti, özel birine bir zeytin dalı uzatma ihtiyacına ilham verebilir. Soru şu: Bunu kalbindeki nezaketten mi yapıyorsun, yoksa gizlice bir sonraki hamleni mi planlıyorsun? Luna’nın beşinci ev romantizminiz aracılığıyla üçlü tabusu Pluto, genel dinamiğe biraz gölge katıyor.

Başak Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Elbette çok şey oluyor ama bu noktada yapacağınız en iyi hareket organize olmak. Sonuçta, eşyalarını yere yığınlar halinde koymaya devam edersen, yakında yürüyecek hiçbir yerin kalmayacak. Yardım için bir organizasyon ustası isteyin.

Başak Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuz havada mı, Başak? İşyerinde değiştirmenin bir sonucu olarak mali durumunuzda bir değişiklik fark edebilirsiniz. Neyse ki Merkür retrosu, Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve bu da işinizi ve nakit akışınızı olumlu yönde etkileyebilir. Bir zam ve/veya mali durumunuzu dengelemek için daha fazla saat ayırma konusunda amirinize ulaşabilirsiniz. Ancak bu üçlü aynı zamanda, zaten yapmaktan hoşlandığınız bir şeyden bahseden bir yan koşuşturma da getirebilir – esasen bir hobiden para kazanmak. Tüm olasılıklara açık olun!

Açık fikirli ve sıcak bir gülümsemeyle bugün beklenmedik bir bağlantı kurun.

Başak Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, bu süreçte ihtiyaçlarınızı bile düşünmeden etrafınızdaki herkesle ilgilenme eğilimindesiniz. Pazartesi günü gökyüzü, ay burcunuzda dolanırken bağımsızlığınızı ve kimliğinizi onurlandırmanın önemli olduğunu hatırlatır. Luna’nın aralıklı Neptün ile karşıtlığı, siz ve diğerleri arasındaki sınırları bulanıklaştırabilir, bu da kendi alanınızı ve kişisel ihtiyaçlarınızı savunmanızı daha da önemli hale getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.