Başak Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Başak burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklında bir şey mi var, Başak? Bir şeyi iletmekten bilinçli olarak kaçınıyor veya belki sonraki adımları düşünüyor olabilirsiniz, ancak bugünün astrolojisi, gerçekle yanlış gidemeyeceğinizi söylüyor. Örneğin, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, iletişimin meraklı üçüncü evinizdeki güneş ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci evinizdeki ay arasındaki bugünkü kare, uzun zamandır gecikmiş bir çığır açan konuşmayı tetikleyebilir. Soru şu: Açılmaya hazır mısınız? Açıkça iletişim kurabilmeniz için düşünün, ancak bilinmeyenin üzerinde durmayın.

Başak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Ailenle son zamanlarda hiç görüşmüyorsan, telefonu kaldır ve onları ara. Henüz sizi doldurmadıkları konular var. Büyük olasılıkla o kadar ciddi değil, ama yine de neler olduğunu bilmeniz gerekiyor.

Başak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı Aslan burcunda ayın son çeyreği zirveye ulaşırken, içsel güveninize dokunmanın zamanı gelmiş olabilir, Başak. Burcunuz, özellikle iş yerinde bir hata yaptığınızda endişesi ve eleştirisi ile tanınabilir. Bununla birlikte, son çeyrek ay, yaratıcı profesyonel yetenekleriniz konusunda arta kalan tüm şüphelerinizi bir kenara bırakmanızı istiyor. Sıcak ay ışığına yaslandığınızda, yaratıcılığınızın, sanatsal yeteneğinizin ve iç kükremenizin işyerindeki en büyük gücünüz olduğunu göreceksiniz. Son çeyrek ay sizi gurur duymaya ve yeteneklerinizi bugün somutlaştırmaya teşvik ediyor!

İlerlemenizin kanıtı gelir. Bitiş çizgisine düşündüğünüzden daha yakınsınız.

Başak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe göğü altında kendine karşı nazik ol Başak. Kendine odaklı Aslan burcunda üçüncü dördün ay ortaya çıkarken, oldukça hassas bir boşlukta ilerliyorsunuz. Bu ay, zihinsel sağlığınız ve kendi maneviyat duygunuzla bağlantınız etrafında gerçekleşmesi gereken önemli değişiklikleri benimsemenize yardımcı olur. Neyse ki, Venüs’ün Jüpiter ile olan tatlı bağlantısı, aile bağları ve egzersiz yoluyla rahatlama sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.