Başak Burç Yorumları 19 Ekim 2021

Başak burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 19 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 19 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 19 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, neyse o; duygularının içindesin. Bu enerji özellikle bu dönemde belirgindir, çünkü Luna bu akşamın ilerleyen saatlerinde savaşçı benzeri Koç burcu ile doygunluğunun zirvesine ulaşacaktır. Mars tarafından yönetilen bu burcun aşırı hevesli özünü akılda tutarak, Luna, önemli bir birliğin temelinden verme temalarına kadar her şeyi vurgulayarak, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizde gezinmeye devam ediyor. ve-mevcut taahhütlerinizi kabul edin. Bir şey demleniyor ve yavaş ama emin adımlarla yüzeye çıkıyor. İçine gitmek için ihtiyaç duyduğun kadar zaman ayır.

Başak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Farklı bir şeye doğru yavaş bir ilerlemenin ortasındasınız ve hayatınızın yeni bir aşamasına geçmenin eşiğindesiniz. Bu ister manzara değişikliği isterse yeni bir iş anlamına gelsin, bununla savaşmayın. Evrenin kararlarınızı yönlendirmesine izin verin.

Başak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Çalış çalış çalış! Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, özellikle finansal bir teşvik varsa, ne kadar üstlenebileceğiniz konusunda özellikle hırslı hissediyor olabilirsiniz. İşiniz, yapılan Y iş miktarı için X ödeme teklif ediyorsa, muhtemelen her şey dahil! Yakalama, sınırınızı bilmektir. Başak, ne kadar üstlenebileceğini bilmek için elinden gelenin en iyisini yap. Mali teşvik güzel olabilir, ancak tabağınızda çok fazla şey olması gereksiz strese değmez. Bugün iş yerinde çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın!

Şu anda meşgul bir insansınız – arkadaşlarınızla zamanında program yaptığınızdan emin olun.

Başak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Düşünecek çok şeyin var, Başak. Ayın kendine odaklanmış Koç burcundaki varlığı, nerede yaralanmış hissettiğinizi kabul etmeniz için sizi cesaretlendirdiğinden, bir vuruş yapmanız ve göğsünüzden bazı şeyleri çıkarmanız gerekiyorsa sorun değil. Luna’nın ilişki odaklı Venüs ile samimi bağlantısı, ana cephedeki kabarık tüyleri yumuşatmayı kolaylaştırırken, Jüpiter ile olan bağlantısı, zanaatınızı geliştirerek rahatlama sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.