Başak Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Başak burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün büyüleyici Balık burcuna giriyor ve ilişki odaklı yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizde ışıldayacak, ancak dahası var. Özel biriyle bağlantı kurma arzusunun ortasında, Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla cilveli Venüs ile meydan okuyacak. Başak, kişisel bakımında kesinlikle yanlış bir şey yokken, tatlı pastanı kontrol etmeyi unutma. Ne de olsa, Venüs ayrıca ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile uyumlu bir üçgen oluşturacak, bu nedenle kişinizle yarı yolda buluşmak şifa olacaktır.

Başak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Elbette kendinize bakabilirsiniz, ancak sevgi ve destek harika ve yeri doldurulamaz şeylerdir. İster büyük bir ailen olsun, ister aile gibi hisseden bir grup arkadaşın olsun, kabilenle temel temas kurduğundan emin ol.

Başak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Diğer pek çok kişi gibi, çalışmak da istediğiniz gibi yaşama yeteneğinizin nedenidir, Başak. Bu, sıkı çalışmanın meyvelerini topladığınızda her zaman daha belirgindir. Bugün Merkür retrosu Venüs’ü altmışlık açıyla hareket ettirirken, kişisel yaşamınızda ne kadar çok şey satın alabileceğinizi, sürdürebileceğinizi ve eğlendirebileceğinizi gördüğünüzde, iş yerinde zorlanmaya değer olduğunu fark edebilirsiniz. Para mutluluğun kökü olmayabilir, ancak hayatınızı biraz daha kolaylaştırır ve istediğiniz gibi yaşamanıza izin verir.

Bir grup kadın, vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla yardım vermeniz için size ilham verecek.

Başak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü şu anki ilişki hikayenize odaklanıyor Başak. Ay, derin duygulu Balık burcunun zıt burcunda dolaşır ve ilişki meselelerine tam olarak uyum sağlamanıza yardımcı olur. Tek ya da tek başına, küçük kozmik aksiyonlar günü bulandırdığından, özel biriyle geçirmek için ideal bir gün. Daha sonra, Luna’nın bağla ilgili Venüs ile karşılaşması, mevcut aile gerilimlerini boşa çıkarabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.