Başak Burç Yorumları 15 Ekim 2021

Başak burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 15 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Kova burcunda şanslı Jüpiter ile çarpışacak ve sorumlu altıncı evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi harekete geçirecek. Yani, işe koyabileceğiniz birçok farklı yol hakkında beyin fırtınası yapıyorsunuz. Kimi kandırıyoruz, Başak? “Süreç”ten daha çok sevdiğiniz hiçbir şey yoktur, ancak olaylara tamamen farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Örneğin, romantizme aşırı analitik enerjiyle yaklaşıyorsanız veya belki de telaşlı ayrıntıları vurgulıyorsanız, günümüz astrolojisi sizi özgürleşmek için kalıpların dışında düşünmeye çağırıyor. Geriye bakmak, aradığınız ilerlemeyi getirmeyecek.

Başak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bilgi şu anda kesinlikle güçtür, bu yüzden mümkün olduğunca çok bilgi birikimini özümseyin. Mevcut duruma daha derinlemesine bakın ve fark ettiğinizden çok daha fazlasının olduğunu göreceksiniz – bu birçok kafa karışıklığını ortadan kaldıracaktır.

Başak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Diğer pek çok kişi gibi, çalışmak da istediğiniz gibi yaşama yeteneğinizin nedenidir, Başak. Bu, sıkı çalışmanın meyvelerini topladığınızda her zaman daha belirgindir. Bugün Merkür retrosu Venüs’ü altmışlık açıyla hareket ettirirken, kişisel yaşamınızda ne kadar satın alabileceğinizi, sürdürebileceğinizi ve eğlendirebileceğinizi gördüğünüzde, iş yerinde zorlanmaya değer olduğunu fark edebilirsiniz. Para mutluluğun kaynağı olmayabilir, ancak hayatınızı biraz daha kolaylaştırır ve istediğiniz gibi yaşamanızı sağlar.

Herkesin sorabileceği tek şey, elinden gelenin en iyisini yapman. Denememek, başarısız olmakla aynı şeydir.

Başak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kazanmaya ihtiyacın var, Başak. Bugün kendinize bir tane bırakın! Yol aydınlatan güneş, büyük resmi Jüpiter ile pürüzsüz bir bağlantı oluşturduğundan, evren bugün iş/yaşam dengesi cephesindeki şeyleri aydınlatmak için çalışıyor. Bu iyimser eşleşme, özellikle iş alanında kendinize olan güveninizle birlikte ilerleme ve genişleme fırsatları getirir. Ulaşmaktan ve ne istediğinizi sormaktan çekinmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.