Başak Burç Yorumları 10 Ekim 2021

Başak burcunun 10 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 10 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunu 10 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 10 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 10 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 10 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kazandıklarını kutluyorsun ve bu süreçte kendi değerini kabul ediyorsun, Başak. Her ne kadar bekar olsanız da veya zaten romantik bir bağlantıda olsanız da, Luna’nın önemli diğerlerinden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla karmaşık Neptün karesi, özellikle bire bir bağlantılarınızla ilgili olarak bazı belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Kalmalı mısın yoksa gitmeli misin? Ay, en içteki duygularınızın ve duygusal zekanızın dördüncü evinden geçerken, bu özel durum söz konusu olduğunda bir dizi indirme alıyor olabilirsiniz, ancak şansınız hala bir işaret arıyorsunuz. Bu olabilir mi?

Başak Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Haklı olduğunu biliyorsun – diğerlerinin de öyle olduğundan emin ol. Şu anda kimsenin size patronluk yapmasına izin vermeyin. Halkınızın yanınızda olması zorunludur. Sizi desteklemiyorlarsa, ilerlemeyin.

Başak Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Satürn retrosu, son birkaç ayda büyümenizi ve iş, alışkanlık ve rutin sektörünüzü yeniden şekillendirmenizi teşvik etti. Retrograd, çalışma ortamınızla ilgili, özellikle de çabanıza değecek şeylerle ilgili size değerli dersler verdi. Bugün doğrudan Satürn istasyonu ile, bir iş ve çalışma rutininde ilerlemek istediğiniz şey hakkında öğrendiklerinizi düşünmelisiniz. Satürn retrosu bittiği için işinizde daha fazla fırsat gelebilir ama kendinizi her şeye “evet” demek zorunda hissetmeyin.

Bugün kendinizi kavgacı hissediyorsanız, kendinizi düğmelere basan insanlardan ayırın.

Başak Burcu 10 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü göğün altında rahatlama seni bekliyor Başak. Geçen haftadan sonra kendinizi önemli ölçüde tükenmiş hissedebilirsiniz, ancak bugünün kozmik manzarası, alçakta kalırsanız iyileştirici bir merhem görevi görür. Yansıtıcı Yay burcu sizi aile meselelerine öncelik vermeye ve yaşam alanınızı düzenlemeye teşvik ediyor. Luna’nın hareketli Mars, aydınlatıcı güneş ve konuşkan Merkür ile tatlı buluşması, özgüveni yeniden kazanmayı ve ileriye dönük hareket bulmayı kolaylaştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.