Başak Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Başak burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuz aracılığıyla aylık geçişini tamamlamadan önce, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile karşılaşacak. Bu cepheyi korumaya çalışma, Başak. Özellikle zevk peşinde koşan Venüs karışımdayken, bastırabileceğiniz çok fazla şey var. Dahası, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Ay, güç merkezi Plüton’a uyumlu bir üçgen açı yapacak ve bu da sizi, süreçte bir risk almak anlamına gelse bile tabu zevklerinizi şımartmaya teşvik edecek. Bir şey size bunun riske değer olabileceğini söylüyor.

Başak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Romantik ufkunuzu genişletmek için harika bir zaman. Rutininizden kurtulmanız ve tamamen yeni bir şey denemeniz gerekiyor. Tekerlerini döndürmek ve kayıtsız kalmak senin için çok kolay oldu.

Başak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sıkı çalışma karşılığını verir, Başak! Merkür bugün şanslı Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, işteki Mercurial çabalarınız için bir tür takdir görmeyi bekleyebilirsiniz. Belki yeni bir adım, yeni bir fikir veya konuşmada belirttiğiniz bir nokta. Ne olursa olsun, işiniz için fark edilecek ve takdir edileceksiniz. Takdir, finansal bir belirteçle gelebilir. Çabalarınız iş yerinizde büyük değer gördüğü için övgü şeklinde de olabilir. Her türlü övgünün yolunuza çıkmasını bekleyin!

Bu günün tadını çıkarın – küçük zaferler, büyükler kadar tatlıdır. Hepsinin tadını çıkarın.

Başak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, zihinsel olarak keskin olan Merkür gezegeninizin hareketlerini takip ederek kozmik içgörüler kazanırsınız. Pazartesi günü gökyüzü, Merkür’ü yenilenme arayışında olan Plüton ile rahatsız edici bir duruma kilitlenmiş olarak bulur, duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve sizi var olmanın her türlü olağan dışı yolunu temizlemeye teşvik eder. Bu eşleştirme, özellikle yaratıcı gücünüz, romantik ilişkileriniz ve mali durumunuzla ilgili ortaya çıkan sorunları vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.