Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Kasım 2021

Başak burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Başak burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Başak burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Doğru konuşma

Bu ay Akrep ve iletişim sektörünüz üzerinde bir vurgu var, Başak, bu nedenle önümüzdeki haftalar işleri düzeltmek ve saçma sapan tartışmalar yapmak için mükemmel. Ve her şeyin göründüğü gibi olmadığından şüpheleniyorsanız, alıngan Mars, sorunun kökenine inmenize ve bilmeniz gereken her şeyi ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir.

Özellikle bir blog veya web sitesi kurmak veya çevrimiçi bir iş kurmakla bağlantılı olanlar olmak üzere, yeni planlar başlatmak için 4 Kasım’daki yeni ay süperayından yararlanın. Bu, müzakere etmek için iyi bir zaman olabilir, ancak diğer insanların duygularına karşı duyarlı olmaya da yardımcı olur. Çok ısrarcıysanız, insanlar uzak durabilir.

Nefis Venüs, beşinci gün Oğlak burcuna ve sizin boş zaman bölgenize geçerek bazı lezzetli deneyimlerin önünü açıyor. Aşkı arıyorsanız, etkisi olan veya kendi başlarına başarılı olanlara çekilebilirsiniz.

Kendinizi baskı altında hissettiğiniz veya durumunuzla sınırlı hissettiğiniz ve kurtulmaya hazır olduğunuz zamanlar olabilir. Önemli tarihler 4 Kasım, 13 Kasım ve 17 Kasım’dır. Tüm bu durumlarda, elektrikli Uranüs sizi geri tepebilecek dürtüsel bir hareket yapmaya teşvik edebilir. Acele etmeyin.

Ondokuzuncu ay tutulması Boğa burcunda ve seyahat ve macera sektörünüzde gerçekleşiyor. İnci gibi ışınları sizin için çok iyi bir fırsatı aydınlatabilir. Olaylar sizi denemeye itebilir ve zorlayıcı olsa da sizin için bir büyüme fırsatı olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcunda süzülürken, onu üç gün sonra cıva Merkür takip ederken, ev ve aile meseleleri önem kazanıyor. Dağınıklıktan kurtulmanın ve yerinizi gemi şekline getirmenin zamanı geldi. Ve tatil sezonu hemen köşeyi dönünce, bunu yapmak için daha iyi bir zaman olamaz.

Başak Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sizin için Kasım, harekete geçmek değil, geleceğin tohumlarını ekmeye odaklanmak demek. Bununla birlikte, önümüzdeki 30 gün içinde yapmak son derece önemli olacak olan emeğinizin meyvelerinin zamanla büyümesini izlemek için sabırlı ve istekli olmayabilirsiniz.

4 Kasım’daki yeni ay ve ardından ertesi gün Merkür’ün Akrep burcuna geçişi, fikirlerinizi tartışmanıza olanak tanır. Kalemi kağıda dökmenin ve profesyonel geleceğiniz için vizyonunuzu tasarlamanın zamanı geldi. Yazdığınız önermede mümkün olduğunca spesifik olduğundan emin olun çünkü bu, çalışmanız için önemli bir temel olacaktır.

Venüs, yine beşincide Oğlak burcuna geçerek size kariyer hedeflerinizi tartışmak için yaratıcı ilham ve motivasyon verebilir.

19 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması, hayallerinizi ve hedeflerinizi nasıl gerçeğe dönüştürebileceğiniz konusunda fikir veriyor. Artık projenin ana hatlarını çizdiğinize göre, bunu gerçeğe dönüştürmenin ya da en azından girişiminizin somut bir şeye dönüşmesini sağlamak için işi yapmaya başlamanın zamanı geldi.

Güneş 21’inde Yay burcuna geçtiğinde ve birkaç gün sonra Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, kariyerinizde önünüzdeki yolculuk için niyetlerinizi belirlemeye başlayabilirsiniz.

Başak Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Kasım’da Akrep burcunda yeniay olduğunda, aya bol bol flört ederek başlayın. Devam et Başak ve ilk hareketi yap!

En iyi randevu gecesi, Venüs’ün Oğlak burcuna girdiği ve Merkür’ün Akrep burcuna girdiği beşinci gecedir, bu da onu romantizm için mükemmel bir gece yapar. Zevk, senin gibi zeki birine aşık olurken esprili şakalaşmalardan gelir. Sizin için bol miktarda entelektüel uyarım olan tutkulu bir aşk ilişkisine yol açabilir.

Juno 15 Kasım’da Oğlak burcuna geçtiğinde hayat daha romantik olmaya devam ediyor. Zevk, özellikle ilişkiniz ciddileştiğinde samimi bir ilişki haline geliyor. Ondokuzuncu ay tutulması sırasında aşk söz konusu olduğunda bir inanç sıçraması yapın. Ödeyebilir.

Kelepçe mevsimi resmen 21 Kasım’da güneş Yay burcuna girdiğinde başlar. Özel birini bulduysanız, onu kilitleyin ve rahatlayın. Eğer yapmadıysanız, önümüzdeki dört hafta yalnız olabilir. Merkür yirmi dörtte Yay burcuna girdiğinde neye ihtiyacınız olduğu hakkında yürekten konuşun. Daha sonra değil, şimdi sevgilinizle aynı sayfada olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.