Balık Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Balık burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta her şey akıcı ve değişiyor. Neyse ki Balık, iyi bir yüzücüsün.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi burcunda, kaynaklar evinizde, iletişim evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Balıklar, insanlardan işinizi desteklemelerini veya bir şirketten yardım almalarını istediğinizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Savaşlarınızı dikkatlice seçin, çünkü bugün pek bir şey çözülmeyecek.

25 Ekim Pazartesi günü, bilgi evinizdeki Akrep burcundaki güneş, aile evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün Balık, finans veya kariyerinizle ilgili bir aile geleneğine meydan okuyor olabilirsiniz. Bu, uzlaşmaların zor olabileceği bir alandır. Bugün bir kavgadan kaçınmak için planlarınızı tartışmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir yardım eli kabul etmekte utanılacak bir şey yoktur ve bir başkasına yardım teklif etmek de eğlencelidir. Hafta başlarken her iki pozisyonda da bulunuyorsunuz, bu yüzden takım çalışmasından en iyi şekilde yararlanın. (Sevimli birine yardım ediyorsanız veya yardım ediyorsanız bu iki katına çıkar!) Haftanın ortasına doğru, zekanızı şımartın. Yeni düşünceler ve yeni fikirlerle dolup taşıyorsunuz ve diğerleri parlak vizyonunuzu paylaşmak istiyor. Perşembe gecesinden Cumartesi gününe kadar her türlü değişim ve dönüşüm fırsatını yakalayın. Enerji dolusun ve büyük bir şeyin eşiğindesin. Pazar bir bilmece oluşturabilir – yavaşlayın ve çözün.

Balık Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Banka hesabınız düşük de olsa güveniniz artık yüksek. Bu, abartılı bir tarihte harcayacak paranız olup olmadığına bakılmaksızın, ezilmenizi sormaktan çekinmeyeceğiniz anlamına gelir. Bunun için endişelenmeyin – kişilik uzun bir yol kat eder ve yaşam coşkunuz ve şehvetiniz parlama eğilimindedir. 20 Ekim dolunayı sahip olmadıklarınızı vurgulasa da, sahip olduklarınıza da odaklanıyor. Kalbinizin hayal kırıklığıyla tüketilmesine izin vermeden önce bunu aklınızda bulundurun. Güvensizlik, ilişkilerinizi etkileyebilecek başka bir konudur, özellikle 26 Ekim’de, Yay burcundaki Venüs, güneşinizle aynı hizada olan geri giden Neptün ile kare açı yaptığında. İltifatlar için balık avına çıkmak istemeseniz de – kelime oyununu affedin – olumlu geribildirim ve alkış için susadığınızı görebilirsiniz. Belki de elde ettiğiniz bir başarıyı sosyal medyada yeniden yayınlamalarını veya ofisinize yaptığınız konuşmayla ilgilenmelerini istersiniz. Sonuç olarak, eşinizin hayatınıza ilgi duymasını ve nitelikleriniz için size hayran olmasını istiyorsunuz. Ancak 30 Ekim’de göreceğiniz gibi Kova burcundaki Akrep güneşi ile Satürn arasındaki kare nedeniyle duygular tırmanacak. Onların sevgisi için çok çalışmanıza gerek yok – zaten ona sahipsiniz.

Balık Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının son haftası, kariyerinizi ve başarılarınızı kimliğinizle birlikte düşünmenizi istiyor. Balık, kimliğinizi profesyonel kimliğinizden tanımlamanın zamanı gelmiş olabilir.

26-27 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında Venüs, Neptün ile kare açı yaptığında, profesyonel yolunuzdan emin olmayabilirsiniz. Kare, kariyerinizin iyi gittiğini gösterir, ancak yine de ondan kopmuş hissedebilirsiniz. Kendinizi kariyerinizle nasıl hizalayabileceğiniz konusunda bile şüpheli olabilirsiniz. Özellikle mesleğinizin dışında kim olduğunuzdan farklıysa, kariyer kişiliğinizden emin olmayabilirsiniz. Duygusal bir kaç gün olabilir! Neyse ki, son çeyreğin cesur Aslan’da zirve yaptığı 28 Ekim Perşembe günü ruh haliniz yükselecek. Bu parlak, kendine güvenen ay, işinizle ilgili moralinizi düzeltmek için mükemmeldir. Perşembe günü çalışmanın özellikle eğlenceli olduğunu bile görebilirsiniz!

Haftanın sonunda Venüs, geçmişte Neptün retrosu ile karesini terk ederek Jüpiter’e 60’lık açı yapmaya başlayacak! Altmışlık, bitirmek için mükemmeldir, çünkü kariyerinizdeki beceri ve yetenekleriniz için herkes tarafından tanınabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.