Balık Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Balık burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta olasılıklar incili bir istiridye gibi açılıyor. Balık, inci dalışına gitme zamanı.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, Terazi burcundaki güneş ile, kaynaklar evinizde, kariyerden elde edilen para evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparak başlıyor. Balık, 401(k) planınızı etkinleştirmek ve bir şirket eşleşmesi elde etmek için katkınızı ayarlamak için iyi bir gün. Şirket hissesi satın almak veya sigorta indirimleri almak gibi diğer fırsatları aramak için şirketin web sitesini inceleyin. Şirketinizde bunlardan hiçbiri yoksa özgeçmişinizi güncelleyin ve daha iyi bir iş için yayınlayın.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Bir kredi veya finansman ile ilgili bilgiler şimdi geliyor. Hâlâ yapılması gereken bazı evrak işleri var, ancak şimdi ya bu kurumla ya da bu tür bir krediyle ilerlemenin olanaklarını görebilirsiniz.

Balık Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kişisel gelişime açıksanız, romantizm kalbinizin uçmasına ve uçmasına yardımcı olabilir. Yaptığınız ilerlemeyle savaşmak yerine, elde ettiğiniz büyümeyi kabul edin. Kalbinize tekrar güvenmeyi öğrenmek çok önemlidir ve sizi ilişkilerden istediğinizi ve ihtiyacınız olanı elde etmeye doğru yükseltecektir. Bu, Merkür’ün geriye dönüşün size öğretmesi gereken derstir.

Partnerinizin ne yaptığını takıntı haline getirmek yerine, kendiniz için nasıl daha iyi olabileceğinize odaklanın. İşin aslı, kiminle takıldığı, ne yaptığı veya kiminle yaptığı önemli değil. Önemli olan tek şey onlara güvenip güvenmediğinizdir ve eğer yapamayacağınızı düşünüyorsanız, sezginiz size bir şey söylemeye çalışıyordur.

En önemli ilişki kendinle olandır. Romantizm hakkındaki hislerinizi ve bir ortaklık içindeyken sorma şeklinizi iyileştirmeye yardımcı olması için bu hafta hayatınıza giren değişime izin verin. Kendini sevmek önemli ve çok önemlidir. Değer duygusuna sahip olmadan, size kötü davranacak insanları çekeceksiniz. Bu yüzden güçlü bir kalbe sahip olmak iyidir.

Balık Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Eskisinden daha iyi bir şekilde ortaya çıkmaya hazır mısın, Balık? Pekala, bu hafta bunu yapmak için!

18 Ekim Pazartesi itibariyle hem Merkür hem de Jüpiter doğrudan istasyon yapacak. Merkür şimdi gizli dönüşüm ve yatırım sektörünüzde doğrudandır. Kariyer yolunuzu dönüştürmek veya yatırım yapmak için bir sonraki adımı atmayı tartışıyorsanız, seçiminiz artık Merkür doğrudan olduğu için daha net olabilir. Aslında, Merkür’ün artıları ve eksileri doğru bir şekilde tartmanıza yardımcı olabileceğine göre, konuyla ilgili yaptığınız tüm konuşmaları tekrar gözden geçirmeniz bile size fayda sağlayabilir. Bu arada, Jüpiter artık bilinçaltınızdaki gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzde doğrudandır. Gerileme dönemi, profesyonel yeteneklerinizden veya yenilikçi fikirlerinizden şüphe duymanıza neden olmuş olabilir. Şimdi doğrudan, Jüpiter size büyük planlarınızda şanslı olmanız için ihtiyaç duyduğunuz güven desteğini veriyor!

Koç burcundaki dolunay 20 Ekim Çarşamba günü parlıyor. Dolunay her türlü finansal kısıtlamayı ve stres etkenini kapatıyor. Şimdi para kazanma yeteneğinizi çevreleyen tüm olumsuzlukları serbest bırakmanın zamanı geldi. Ayrıca, kariyerinizde bağımsız olmanızı engelleyen her şeyi bırakmanın zamanı da olabilir!

Balık Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Eski ile dışarı ve yeni ile içeri! Hafta başlarken sezginizin size söylediği şey bu ve onu takip etmeniz akıllıca olur. Pazartesi ve Salı günleri yaşadığınız modası geçmiş havayı bir kenara bırakın. Haftanın ortasında kendinizi biraz daha tereddütlü ve kararsız hissediyorsunuz, bu yüzden şimdilik önemli seçimleri erteleyin (örneğin bu hafta sonu kiminle dışarı çıkacağınız gibi). Cuma ve Cumartesi, onu iyi bir şekilde kullanma bilincine sahip olmanız koşuluyla, neredeyse sınırsız bir şans kaynağı vaat ediyor. Bu şansı, her şeyin yoluna gireceği Pazar gününe kadar zorlamaktan çekinmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.