Balık Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Balık burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Balık burcu, bu haftanın başarısı işaretleri takip ettiğinizde geliyor.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi’de, kaynaklar evinizde, melek koruma evinizde Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Balık, zam istemek, kredi başvurusunda bulunmak veya en iyi arkadaşınızdan sabah 5’te uçuşunuz olsa bile sizi havaalanına götürmesini istemek için harika bir zaman. Bir “evet” almanız muhtemeldir.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Seyahat evinizdeki Akrep burcundaki Mars, evinizdeki ve ailenizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir seyahat planlıyor olabilirsiniz, ancak bazı lojistik sorunlar var. Bu, yeni köpek yavrusunu kimin izleyeceğine kadar kaynayabilir. Balık, her iki tarafta da bazı tavizler olması gerekecek, ancak müzakere etmeye istekliyseniz, bir şeyler çözülebilir.

Balık Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız haftanın ilk yarısında romantik bir şekilde yüklenecek, ancak bu her zaman sorunsuz bir seyir anlamına gelmiyor. Ay Başak ve ardından Terazi arasında ilerlerken, büyük olasılıkla, aşkınızın sizinle tutarsız olduğunu, belirsizlik duygularını ve belki de güvensizlik hissini uyandırdığını hissedeceksiniz. İnsanlara şu anda şüphenin avantajını vermek önemli olacak, ancak haftanın sonuna kadar hala kafanız karışıyorsa, daha yeşil, daha istikrarlı meralara doğru ilerlemeyi deneyin.

Dördüncü aydaki Akrep yeni ayı sizin için özellikle derin olacak ve psişik duyularınız büyük bir destek alacak. Haritanızın spiritüel sektörü bu ay olayı ile aktive olacak, bu yüzden aradığınız partner tipine göre niyetler belirlemek isteyeceksiniz. Bir eşte bulmayı umduğunuz niteliklerin bir listesini yazmak, özellikle bir gece demeden önce birkaç mum yakarsanız ve bu arzular üzerinde meditasyon yaparsanız, bu enerjiyi çekmenize yardımcı olabilir.

İletişimsel Merkür, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sezginizi güçlendirecek olan beşinci günde Akrep burcuna geçiyor. Rüyalarınıza dikkat edin, evrenden rehberlik isteyin ve ay boyunca bazı ekstra meditasyon seanslarına uymaya çalışın; evrenin aşk hayatınız için neler hazırladığına dair fikir edineceğinizden emin olabilirsiniz.

Balık Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftasında, mesleğinizde ilerlemek için yeni deneyimler veya eğitim fırsatları peşinde koşmak için ilham alabilirsiniz. Balık, öğrenmeye hazır ol!

31 Ekim Pazar gününden itibaren iddialı Mars, dönüştürücü Akrep burcuna giriyor. Mars, bir beceriyi geliştirmek veya mesleğinizde ilerlemek için yeni bir şeyler öğrenmek için eğitim fırsatları aramak için mükemmel olabilecek harekete geçme arzunuzu harekete geçiriyor. Şimdi, kariyer yolunuzda yeni bir şeyler öğrenmek için bir tür eğlenceli fırsatı da içerebilecek daha büyük resmi düşünmenin zamanı geldi. Bu ivme artışı, 4 Kasım Perşembe günü Akrep burcundaki yeni ay altında birkaç hedef belirlemenize yardımcı olabilir. Yeni ay, mesleki eğitiminizde altı aylık bir yolculuğa başlar. Yeni ayın altında, mesleğinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek yeni kurslara veya iş fırsatlarına bakmayı düşünmelisiniz. Ertesi gün, zihinsel Merkür, sizi bir oyun planı oluşturmaya teşvik eden hesaplanmış Akrep’e girer. Bu, iş dışında katılabileceğiniz araştırma programları veya seminerlerle başlayabilir. İdeal kariyer yolunuzda giriş seviyesi deneyimi elde etmek için staj gibi fırsatlara başvurmak bile olabilir.

Balık Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken biraz bencil mi hissediyorsunuz? Üzülme. Kendi yarattığınız bir sisin (ama hoş bir sis!) içinde kaybolduğunuz için Pazartesi günü biraz rahata düşkün olmanız beklenebilir. Salı ve Çarşamba, bakış açınızı ve iletişim yeteneğinizi çok daha iyi hale getirmeli ve tüm yollar romantizme çıkar. Hafta geçtikçe bir aşk mıknatısı olmaya devam edersiniz, ancak netliğinizin biraz bulutlanmasına hazırlanın. Her zaman insanların ne düşündüğünü bildiğinizi varsaymayın! Bu hafta sonu, romantizm ve yenilik el ele gidiyor. Eşi görülmemiş ve cüretkar bir şey yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.