Balık Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Balık burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün uyum arayan Terazi’ye ve seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinize giriyor ve önemli bir diğeriyle sahip olduğunuz cinsel kimyadan romantik bağlantınızın temeline kadar her şeyi vurguluyor. Ay’ın Mars’a ve geri giden Merkür’e çok yakın olacağını unutmayın, bu da size samimi bir sohbeti tekrar ziyaret etmeniz için ilham verebilir, ancak yalnızca buna açıksanız Balık. Terazi’nin göksel cetveli Venüs’ün için için yanan Akrep’ten geçişi ve egzotik dokuzuncu macera eviniz ile size sunulan gizli hazineleri (*göz kırpma*) keşfetmeye daha yatkın olduğunuzu unutmayın.

Balık Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Aynı anda konuşan o kadar çok insan var ki kendi düşüncelerinizi bile takip edemiyorsunuz. Şimdi merak ediyorum, şu anda tek bir şeye odaklanmak zor. Her şey tamamen çılgın ve herhangi bir amaç olmadan ve önümüzdeki birkaç gün boyunca bu şekilde devam edecek.

Balık Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel hayatınızı değiştirmenin zamanı geldi, Balık! Güneşin Terazi burcundaki Mars ile kavuşumu ile dönüşüm sektörünüz ve paylaşılan kaynaklar aktive oluyor. Şimdi harekete geçme zamanı. Yeni bir iş teklifi veya yatırım düşünüyorsanız, gerekli tüm detayları almak için günümüzün astrolojik enerjisini kullanın. Kariyerinizde de yeni işbirlikçi girişimler aramanın zamanı gelmiş olabilir. Mesleki gelişiminizin veya işinizin bir yönünü dönüştürmek istiyorsanız, bu birliktelik hedefinizin arkasındaki itici güç olabilir.

Bundan üç ay sonra olmak istediğiniz yeri hayal edin. Hedeflerinizi ulaşılabilir tutun.

Balık Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günkü kozmik manzara Balık altında yerden bir şeyler çıkarmak zor. Ay kendini karanlıkta azalma evresinde bulur, enerji seviyelerini düşürür ve son projelerin tamamlanmasını teşvik eder. Luna, keskin Başak’tan ayrılır ve diğer odaklı Terazi’ye doğru hareket eder ve odağınızı yüzeyin altında gelişen tüm yakınlık sorunlarına çevirir. Neyse ki, ayın yetenekli Satürn ile destekleyici bağlantısı, kolay iyileşmeyi ve duygusal istikrarı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.