Balık Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Balık burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey ayrıntılarla ilgili, bu yüzden bugünlerde sevgilinize çok dikkat ediyorsunuz, Balık. İster tezahür etme sürecinde olduğunuz bir aşk olsun, ister size tamamen vurulmuş biri olsun, gözünüz ödülde. Ne de olsa ay, aşk, tutku ve kendini ifade etmeyle ilgili flörtöz beşinci evinizi yönetiyor ve önemli kişilerden oluşan yedinci evinizde gezinmeye devam ediyor. Hatta bazılarınız romantik bir durumu beslemek için kendi yolunuzdan çıkıyor olabilir, ancak Luna’nın sınırsız gezegen hükümdarınız Neptün’e muhalefeti, bu süreçte kendinize bazı sınırlar koymanızı teşvik ediyor.

Balık Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Önünüze çıkan tüm engelleri ortadan kaldıracak beyin gücüne ve fiziksel cesarete sahipsiniz ve aklınıza koyduğunuz hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz. Soru neyin mümkün olduğuyla ilgili değil, soru şu ki, gerçekten ne istiyorsun?

Balık Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kalbin yerine kafanla düşünmenin zamanı geldi, Balık. İnanılmaz derecede duygusal ve sezgisel bir işaret olduğunuza şüphe yok. İçgüdüsel ve sanatsal bir vizyona öncülük etme eğilimindesiniz. Ancak Merkür gerilemesi, Jüpiter’in bugün yeniden gerilemesi ile üçgen açı yapıyor ve dikkati kalbinizin üzerinde kafanıza çekiyor. Aramanız hakkında mantıklı düşünmeye başlamak isteyebilirsiniz. Kesinlikle büyülü bir kariyer yolunuz olabilir – duygusal olarak tatmin edici bir yol. Ancak profesyonel hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek ortaklıklarınızı ve yatırımlarınızı ciddi şekilde düşünmeniz gerekiyor.

Bugün dış dünyayı görmezden gelin; İhtiyacınız olan tüm gücü elde etmek için içe doğru uzanın.

Balık Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzü, dikkatinizi yakın ortaklıklarınıza çekiyor Balık. Arkadaş, sevgili veya iş arkadaşı olun – sizden en yakınınızdaki alışverişi ve almayı incelemeniz isteniyor. Luna, karşıt burcunuzdaki gerçekçi Başak arasında gezinerek, bulanık çizgili Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlık oluşturur. İhtiyacı olan birine ne kadar yardım etmek isterseniz isteyin sınırlarınızı koruyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.