Balık Burç Yorumları 30 Ekim 2021

Balık burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars, macera, bilgelik, macera ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla güneşe katılacak ve bu da, heyecan arzunuzla birlikte dünyevi arayışlarınızı çevreleyen temalara ateşli tutku ve kırmızı-sıcak enerji getiriyor. Kova listenizde sırada ne var, Balık? Özel kişiniz bu sihirli halı yolculuğunda size katılacak mı? Her şey mümkün ve önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin üzerinde duran titiz Başak ayı ile, işe koyulmaya hazırsınız. Bu, özellikle ilişki sektörünüzdeki ay ile maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla Mars arasındaki günümüzün uyumlu altmışlık açısı düşünüldüğünde önemlidir. Zamanı geldi.

Balık Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda gözyaşların içindesin – içeri giren yabancılar başlarına geleni anlıyor! Ama arkadaşların yoldan çıkmayacak kadar iyi biliyorlar ya da en azından beynini yakan konu hakkında seninle aynı fikirdeler.

Balık Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel zihniyetiniz nasıl zorlandı, Balık? Bugün, psikolojik güneş, yenilikçi Satürn ile kare açı yapıyor ve iş alanınızda bildikleriniz ve öğrendiklerinizle biraz gerginliğe neden oluyor. İşinizin, deneyimleriniz ve eğitiminiz ile çatışabilecek yönlerini nasıl yapacağınızı sezgisel olarak bilebilirsiniz. Yenilikçiliğiniz ve bireyselliğinizde gelişmeye devam ettikçe, profesyonel ahlakınız ve inançlarınız içsel büyümenizle birlikte değişmek zorunda kalabilir. Bu nedenle, bugünün astrolojisini büyüyen bir acı olarak düşünün. Stresle birlikte olgunluk ve profesyonel büyümenin geldiğini unutmayın.

İşle ilgili bir karar, korktuğunuz kadar ciddi değildir. Fikrinizi değiştirebilirsiniz.

Balık Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İçinde yüzdüğün duygusal ağırlık nihayet bugün hafifliyor, Balık. Eski ilişki konularını kazıyor ve onları doğrudan ele alıyorsunuz. Neyse ki, Cumartesi günü gökyüzü, kendine güvenen Mars, diğer yönelimli Terazi’den ayrılıp duygusal olarak zengin Akrep’e doğru ilerlerken, hoş bir rahatlama şekli getiriyor. Mars’ın Akrep’teki zamanı size şimdi 13 Aralık’a kadar seyahat ve eğitim girişimlerine enerji uygulama şansı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.