Balık Burç Yorumları 29 Ekim 2021

Balık burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 29 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilinçli olarak aşık olduğun kişinin hayalini kuruyorsun ve bu, günün normalden daha hızlı geçmesine neden oluyor, Balık. Örneğin, sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki ay ile samimi birlikteliklerden oluşan sekizinci evinizdeki anlayışlı Merkür arasındaki bugünkü altmışlık, günlük yaşam tarzınız ile zihninizde bedava yaşamayı tabu düşünceleri arasında uyumlu bir sinerji yaratır. Başka bir notta, güneş heyecan arayan dokuzuncu genişleme evinize enerji vermeye devam ederken, aynı anda bilinçsiz onikinci ketlenme eviniz aracılığıyla Satürn ile karşı karşıya gelecek. Geleceğin ne getireceği hakkında ikinci düşüncelerin mi var? Kozmos, en yüksek iyiliğinizi boğan modası geçmiş kalıplardan kurtulmanıza yardımcı olmak için burada.

Balık Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Etrafınızda olup bitenlere daha yakından bakın, en azından şimdilik. Birisi size şifreli bir mesaj göndermeye çalışıyor ve siz onun anlamını kaçırıyorsunuz. En azından şimdilik, farklı bir frekansa geçin.

Balık Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizdiğinden, yatırımlarınızın yenilikçi profesyonel uygulamalarınıza katkıda bulunup bulunmadığını düşünmek için geri çekilebilirsiniz. Balık, kendini ifade etme ve özgünlük kariyerinizde olmazsa olmazlardandır. İdeal olarak, hem Venüs hem de Jüpiter, profesyonel yolunuza finansal olarak fayda sağlıyor. Ancak, yatırımlarınızın bireysel doğanızı teşvik eden doğru kişi ve kurumlarla olup olmadığını düşünebilirsiniz! Neyse ki, her iki gezegen de kendi yollarında uyum içinde ve tesadüfi olduğundan, yatırımlarınızın kariyerinizde nasıl sonuç verdiğini fark etmeye başlayabilirsiniz!

İnançlarınıza sıkı sıkıya sarılın, ancak başkalarının görüşleri konusunda da objektif olun.

Balık Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda derisini değiştiren bir yılan gibisin Balık. Evren, bilinçaltınızdan eski duygusal kirleri temizlemenizi sağladı, bu nadiren kolay bir iş. Bu temizlik bugün, aydınlatıcı güneş gerçekliği kontrol eden Satürn ile kareler halinde ortaya çıkıyor. Bu melankolik yön, ağır ruh hallerine ve zihinsel fırtına bulutlarına neden olabilir, bu nedenle, içinde demlenenler için sağlıklı bir çıkış bulmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.