Balık Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Balık burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok, Balık. Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, yuvanız, aileniz, en derindeki hisleriniz ve içsel temellerinizden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinirken, kendinizi özel birine karşı duygular yakalarken bulabilirsiniz. veya duygularınızı incelemek. Bu özellikle, derin iç gözleme katılmak için içe doğru gitme ihtiyacı hissettiğinizde, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Ay’ın Satürn ile üçgen açısını düşündüğünüzde geçerlidir. Kalbiniz kendisi için konuşur.

Balık Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda sandığınızdan daha fazla desteğiniz var, bu yüzden sinsi şüphelerinizi yenin. İlk etapta kimse sizi almaya çalışmadığında, kimin sizin tarafınızda olduğunu bulmaya çalışarak çok fazla enerji harcamayın.

Balık Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinizi eğitiminiz boyunca nasıl ilerletebilirsiniz, Balık? Güneş Akrep burcuna girdiğine göre, öğrendiğiniz ve öğrenebileceğiniz her şey profesyonel gelişiminizi etkileyebilir. Becerilerinizi geliştirebilecek eğitim kurslarına veya etkinliklere bakmaya teşvik edilmiş hissedebilirsiniz. Şimdi, seyahat gibi mesleğinizi ilerletebilecek yeni deneyimleri düşünmenin de zamanı olabilir. Mezun olanlar için, öğrenci kredilerinizi düşünüyor olabilirsiniz. Yaptığınız ve yapacağınız her şeyin işinizde önemli bir rol oynayacağını unutmayın.

Mükemmellik efsanesini bırakın. Hayatınızdaki bir şey her zaman iyileştirmeye ihtiyaç duyacaktır.

Balık Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İşler senin için aydınlanmaya başlıyor, Balık. Yakınlık, bağlılık ve seks deneyiminizle ilgili duygusal olarak yüklü bazı materyalleri gözden geçirmeniz gerektiğinden, zorlayıcı birkaç hafta oldu. Artık bu psikolojik kozadan çıktığınıza göre, yaşam üzerine yepyeni bir felsefe inşa etmeye hazırsınız. Güneş bugün keskin Akrep burcuna geçerek eğitimin, seyahatin ve hayata dair temel inançlarınızın önemini aydınlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.