Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Kasım 2021

Balık burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Balık burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Balık burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Heyecan Verici Gelişmeler

Balıklar, bu ay uzak ufuklardaki sektörünüze canlı bir şekilde odaklanmanız sizi cesur olmaya teşvik ediyor. Savaşçı Mars, güneş ve akıllı Merkür (5 Kasım itibariyle) Akrep’teyken, dışarı çıkıp heyecan verici yeni keşifler yapmanın zamanı geldi. Son haftalarda garip sorunları çözmeyi başardıysanız, artık temiz bir sayfa açarak başlayabilirsiniz. Yeni bir yol izleyerek ve yaşam deneyiminizi geliştirerek bu fırsatları değerlendirmek için bu şansı kullanın.

Dördüncüsü Akrep’teki yeni ay süperayından da yardım alacaksınız. Bu turbo şarjlı ay evresi, bir süredir arka planda kalmış olabilecek yeni plan veya projeleri başlatmaya teşvik ediyor. Bir şey hakkında ciddiyseniz, bu, onu gerçekleştirme taahhüdünüzdür.

Yine de çok sabırsız olmayın, özellikle elektrikli Uranüs bu yeni aya karşı çıkıyor. Aniden herhangi bir şeye atlamaktan kaçının. Aynı şekilde, dikkatinizin dağılmasına da izin vermeyin.

Sevimli Venüs 5 Kasım’da Oğlak burcuna geçiyor, böylece sosyal hayatınız ekstra ışıltıya kavuşacak. Size ilham veren taşıyıcılar ve çalkalayıcılarla bağlantı kurmanın zamanı geldi. Etkili insanların yanında olmaktan keyif alacaksınız ve onların başarılı fikirleri sizi yeni seçenekleri keşfetmeye motive edebilir.

On dokuzunda Boğa burcunda bir ay tutulması ve konuşma ve düşünce sektörünüz var, bu nedenle tartışma gerektiren bir konu hakkında oldukça duygusal olabilirsiniz. Her şeyi içinde tutmayın. Bunun yerine, yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilecek bir arkadaşınızla veya sırdaşınızla konuşun. Kendinizi yükünden kurtarmak, endişeli düşünceleri önemli ölçüde hafifletmeye yardımcı olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve yüksekten uçan bir bölgeye ve ardından üç gün sonra konuşkan Merkür’e geçerken, parlama zamanınız geliyor. Önümüzdeki dört hafta, becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergilerken gündemde olmanın keyfini çıkarma fırsatınız olacak. Cesur olun ve iyi şeyler yolunuza çıkabilir.

Balık Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mesleki umutlarınız ve hedefleriniz bu ay değişiyor. 5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçtiği an, havada ilerlemek istediğiniz şeyin stokunu almanıza izin veren bir değişiklik hissedebilirsiniz.

Güneş 21’inde Yay burcuna geçtiğinde, size hayallerinizi görmenin kesin bir yolunu sunan bir vizyon tahtası oluşturmak isteyeceksiniz. 19 Kasım’daki ay tutulması sırasında gelecekle ilgili niyetlerinizi belirleyin. Bu, istediğiniz profesyonel vizyona doğru ilerlemenize yardımcı olabilir. Arzularınızı netleştirdiğinizde, tezahür etmeleri çok uzun sürmeyecektir.

Öngörülebilir tek aksilik, Yay mevsimi başladığında korkunun sizi tutkularınıza doğru koşmaktan alıkoyabilmesidir. İyi haber şu ki, güçlü Yay enerjisi sizi ilerlemekten ve başarı aramaktan alıkoymayacak.

Merkür’ün 24’ünde Yay burcuna girmesi size terfi istemek için güç verebilir. Meslektaşlarınız ilerleme isteğinizi destekliyor ve hatta daha üst seviyelere yükselmenizi önerebilir. Onlardan yardım isteyin. Geçmişte kariyer yönelimlerini desteklediğiniz için başarı arayışınıza yardımcı olmak istiyorlar. Başkalarının size yardım etmesine izin verirseniz, bir ekip çalışması bu ay profesyonel yolunuzda size fayda sağlayabilir.

Balık Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aynı yaşlı insanlarla çıkmaktan bıktınız mı, Balık? Pekala, kendinizi dışarı atın ve 4 Kasım’da Akrep’te yeni ay olduğunda tanışma havuzunuzu genişletin. Her zamanki tipiniz olmayan biriyle çıkın ve bazı harika avları kaçırdığınızı keşfedebilirsiniz.

Aslında, beşinci ayda Venüs Oğlak’a ve Merkür Akrep’e girdiğinde başlayarak sosyal bağlantılarınız aracılığıyla insanlarla tanışmak iyi bir fikir olabilir. Arkadaşlarınızın sizi sizden tamamen farklı biriyle ayarlamasına izin verin. Karşıtların çekimi!

Hatta 15 Kasım’da Juno Oğlak burcuna geçtiğinde arkadaşlarınızdan birine aşık olabilirsiniz. Birine aşık olduysanız, sonunda o kişi müsait olduğunda dileğiniz gerçek olabilir. Ancak, ilk hamlenizi yapmadan önce bekleyin. Ondokuzuncu ay tutulması, bir aşk bağlantısını imkansız kılabilecek birçok yanlış iletişim sorununu beraberinde getirebilir.

Bunun yerine, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna girdiğinde hamlenizi yapın. Aşkınızın DM’lerine girin ve yıl sonuna kadar sosyal medya yetkilisi olabilirsiniz. Olası bir ofis romantizmi dikkatinizi çekebilir ve Merkür 24’ünde Yay burcuna geçiş yapabilir. Sadece itibarınızı mahvetmesine izin vermeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.