Aslan Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Aslan burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta her şey ya hep ya hiç değil. Leo, artımlı değişiklikler anahtar olacak.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi burcunda, iletişim evinizde, kariyer evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Bugün e-posta veya metin gönderirken çok dikkatli olun, çünkü yanlışlıkla “tümünü yanıtla” düğmesine basabilirsiniz. Veya bir arkadaşınıza patronunuz hakkında bir şikayet e-postası yazıp istemeden patrona gönderebilirsiniz. Leo, “gönder”e basmadan önce alıcılara göz kulak ol.

25 Ekim Pazartesi günü, konut evinizdeki Akrep burcundaki güneş, geleceğin evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. İki farklı dünya arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Bu belirli mahalledeki bu özel ev gibi istikrar isteyebilirsiniz. Leo, ayrıca bir yerden kalkıp taşınmak ya da belki yurtdışında ya da bir karavanda yaşamak için bir özlem var. Bugün her iki dünyanın da en iyisine sahip olabileceğiniz yolları görselleştirin.

Aslan Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken ne istediğinizi ve nasıl elde edeceğinizi biliyorsunuz! Peki başka neler yeni? Başkalarının coşkunuzu paylaşmasını bekleyin ve onları ana planınıza dahil ederek iyiliğin karşılığını verebilirsiniz. Bu özgüven, dikkatli olmazsanız bu haftanın ortasına doğru güç mücadelelerine yol açabilir, bu yüzden barışı korumak istiyorsanız diplomatik ve esnek olmaya çalışın. Perşembe gecesinden cumartesiye kadar yaratıcılığınızı kutlayın. Şu anda her şey tam olarak net olmasa bile, farkı telafi edecek çılgın yeni fikirleriniz var. Pazar günü yeni bir şeyler öğrenin (tercihen yeni birinden).

Aslan Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tüm bekar aslanlar için: Yeni bir romantizm kalbinizdeki geçmiş yaraları iyileştirecek. İlişki aşka çok benzeyecek olsa da, aradığınız ortaklık tam olarak bu olmayabilir. Yay burcundaki Venüs, romantizmle ilgili beşinci evinizi vurgularken ve Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığından, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımaktan emin olmayabilirsiniz. Kişiyi hissetmiyorsun değil, ama ciddi bir bağlılık istiyorsun. Şu anda size veremeyecekler gibi görünüyor. Ekim ayının sonbahar havası size netlik ve iç huzuru getirdi ve aşkın sorunsuzca yürümesini sağladı. Ancak dolunay size mevcut ilişkinizi değiştirecek kararlar alma şansı verecek. Bir ilişkiniz varsa, 28 Ekim’de Akrep’teki güneş ile Kova’daki Satürn arasındaki gezegen karesi, yedinci ortaklık evinizi aydınlatır ve ilk başta kolay olmayacak olsa da, bir anlayış anı sunar. Bu yüzden farklı yöntemler kullanmaya çalışın ve birbirinizi anlayın. Farkına varmanız gereken önemli şey, eğer bir ilişki içindeyseniz, şu anda ilişkiniz üzerinde çalışmaya istekli ve istekli olmanızdır. Seçtiğiniz yol, alışılmamış ve ikinize de benzersiz olacak ve daha iyi bir romantik çağda başlayacak.

Aslan Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, bu hafta işyerinde parlama zamanın olabilir, bu yüzden Ekim’i iyi bir notla bitirmeye dikkat et!

Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapacağı için 26-27 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında biraz gerginlik olabilir. Kare, yaratıcı profesyonel çabalarınız ve yatırımlarınız arasındaki gerilimi gösterir. Yakın zamanda bir tutkuyu profesyonelleştirmek için zaman, para ve enerji yatırımı yaptıysanız, söz konusu yatırımların sonucu belirsiz olabilir. Başarının ne zaman meyve vereceğinden veya yatırımınızın ne zaman karşılığını alacağınızdan emin olmayabilirsiniz. Şans eseri 28 Ekim Perşembe günü burcunuzda son dördün altındaki tünelin sonunda bir ışık görebilirsiniz. Ay, güvenle devam etmek için çok ihtiyaç duyulan iyimserlik duygusunu yeniden ateşleyebilir. Ayın ardından, çalışma haftanızın geri kalanı önemli ölçüde daha şanslı.

28-29 Ekim Perşembe ile Cuma arası, Venüs karesini pozitif bir altmış açı için Jüpiter’e bırakacak. Bu güzel altmışlık, tutkunuzun peşinden gitmek için verdiğiniz taahhüt konusunda içinizin rahat olmasını sağlar. Bu süre zarfında bir ortak, meslektaş veya tekliften bir tür destek bile alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.