Aslan Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Ve Leo, aslan gibi kükremenin de bir faydası olmayacak.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, iletişim evinizdeki Merkür Terazi’de, ilişkiler evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, mesajınızı çıktığınız kişiye iletebilirsiniz. Niyetlerinizi, gelecek planlarınızı ve onlar hakkında ne hissettiğinizi bilmelerini sağlayın. Leo, açık bir tartışma, her iki tarafta da bilgi alışverişi yapıldığında iyi bir şekilde sona erer.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Evinizin ve ailenizin evinizdeki Akrep burcundaki Mars, dostluk evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir arkadaşınız size evinizde kalıp kalamayacaklarını sorabilir. Ama belki de yeriniz küçüktür ya da misafir odanız dağınıktır. Her iki tarafta da tavizler gerekecek. Leo, “evet” demeden önce iyice düşün.

Aslan Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi ayı, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, çalışma haftasının ilk bölümünde sosyal bir kelebek olacaksınız. Şimdi her zamankinden daha fazla yakın arkadaşlarınıza yöneleceksiniz ve emin olamadığınız romantik durumlar varsa onların tavsiyelerine başvurmak akıllıca olacaktır.

Dördüncü aydaki yeni ay evinize samimi bir hava getirecek, bu nedenle bu süre zarfında kimi davet ettiğinize dikkat etmek isteyeceksiniz. Kendinizi bu akşam bir randevuda bulursanız, ortalığı ısıtmaya hazır olmadığınız sürece kimseden içeri girmesini istemeyin. Akşamı yalnız geçirmeyi planlıyorsanız, bu kozmik iklimi, alanınızı size unutmayı tercih ettiğiniz eski sevgilileri hatırlatan eşyalardan arındırmak için bir bahane olarak kabul edin.

Hafta sona ererken, Yay burcu, şifalı asteroit Chiron’a dengesiz bir görünüm kazandırıyor. Yere biraz zaman ayırmanızı rica ediyorum. Bu aynı zamanda sağlığınızı kontrol etmek için mükemmel bir zamandır. İş/oyun bakiyeniz tam olarak olmasını istediğiniz yerde değilse, sorunu çözmenin yollarını arayın.

Aslan Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftası muhteşem astrolojiyle dolu! Leo, işte harekete geçmeye hazır mısın?

31 Ekim – 1 Kasım Pazar – Pazartesi, Merkür Jüpiter ile üçgen açı yaptığında zihniniz merakla aydınlanır. Bu sosyal, hareketli üçlü beyin fırtınası için mükemmel. Kariyerinizi ilerletmek için ağ oluşturma veya yeni sözleşmeli anlaşmalar hakkında kutunun dışında düşünmenin zamanı geldi. Üçgen hava işaretlerinden oluştuğu için, profesyonel planlarınız hakkında bağlantı kurmak ve sohbet etmek için mükemmel bir geçiş! Mars ayrıca Pazar günü Akrep’e giriyor, bu da geçiminizi istikrara kavuşturmak için çok çalışma arzunuzu ateşleyebilir. Evden çalışıyorsanız, Akrep’teki Mars da mükemmel Mars enerjisidir. Haftanın biraz ilerisinde, Akrep burcundaki yeni ay, 4 Kasım Perşembe günü iş hayatınızda bir dönüşümün tezahür etmesine yardımcı olabilir. Yeni ay, evde ve ailede ilham verir. Şimdi geçiminizi sürdürmek için çok çalışma zamanı.

5 Kasım Cuma günü hem Merkür hem de Venüs yeni burçlara giriyor. Merkür, psikolojik Akrep’e girer ve sizi araştırmacı tarafınıza dokunmaya teşvik eder. Venüs, iş hayatınızı çok daha keyifli hale getirecek olan Oğlak burcuna girecek.

Aslan Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken, yeni bir şeyler öğrenmek için bir karar verin. Pazartesi öğrenme fırsatlarıyla dolu olmalı (muhtemelen eğlenceli ve romantik olanlar). Salı ve Çarşamba günleri, durumunuz ve itibarınız için endişelenebilirsiniz, ancak bunu yapmayın. Etrafınızdakiler sizin soğukkanlılığınızı sorgulamıyor, öyleyse neden siz yapasınız? Perşembe ve Cuma günlerini arkadaşlarınızla sohbet etmeye ve sohbet etmeye ayırın. Ufukta büyük, parlak bir fikir var ve mesafeyi kapatmak için biraz beyin fırtınasına ihtiyacınız var. Bu hafta sonu, alışılmadık derecede sıcak ve naziksiniz (evet, her zamankinden daha fazla!).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.