Aslan Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Aslan burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Eziyorsun ama aynı zamanda olayların sonucunu da sorguluyorsun, Leo. Örneğin, aşk, tutku ve kendini ifade etmeyle ilgili flörtöz beşinci eviniz aracılığıyla Ay, bugün tatlı Venüs ile çarpışacak ve romantik duygularınızdan kalbinizin arzularına kadar her şeyi vurgulayacak. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile olan bağlantısı, muhtemelen geçmiş deneyimler nedeniyle tetiklenmiş hissettiğiniz için aniden bazı şeyleri sorgulamanızın nedeni olabilir. Akışa devam ederek başlamaya ne dersiniz? Ay ayrıca, önemli diğerleriyle ilgili kararlı yedinci eviniz aracılığıyla Satürn’ü altmışlık olarak yapılandıracak ve bu, size özel biriyle bir şeyleri sağlamlaştırma fırsatı sunabilir.

Aslan Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Günlük yaşam söz konusu olduğunda yenilenen canlılığa hazır olun. Okuldaysanız, kendinizi konularınıza daha derinden dalarken ve bulduklarınızı severken bulacaksınız. Çalışırsanız, kendinizi yeni şeyler öğrenirken ve çok eğlenirken bulacaksınız.

Aslan Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, Mars ve Merkür’ün Terazi’deki tüm kavuşumlarında gerilemesi ile, iletişiminiz şu anda odak noktanız. Aklında söylemek için can atacağın çok şey olabilir, Leo. Aklınızda sözleşmeler veya ortaklıklar olabilir. İş yerinde konuşmak istediğiniz bir fikriniz, teklifiniz ve hatta bir stres etkeniniz olabilir. Her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu unutmayın. Konuşmak istiyorsanız, o zaman sayın. Özellikle Merkür gerilemesi sırasında ne söylemek istediğinizi tam olarak bildiğinizden emin olun.

Bugün karar verirken içgüdülerinizi dinleyin – herkesin kampanyalarını görmezden gelin.

Aslan Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün her taraftan içgörüler geliyor gibi görünüyor, Leo. Bağ kuran Venüs, kaderin güney düğümü ile bir birlik oluşturduğundan, yaratıcı yetenekleriniz ve romantik partnerlerinizle ilgili dersler, düşüncenizin ön saflarında yer alıyor. Bu arenalardaki hangi tıkanıklıkların serbest bırakılmasına izin verilmelidir? Bu arada, geri giden Merkür güneş ve Mars ile buluşarak çığır açan konuşmaları kapınıza kadar getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.