Aslan Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Aslan burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Geri çekilme ve pillerinizi yeniden doldurma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bu engellemeler uzun sürmeyecek, Leo. Örneğin, bugünün esrarengiz Akrep burcundaki ayı, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizi ateşleyecek – önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile kafa kafaya gitmekten bahsetmiyorum bile. Ama bu bulutlu günün gümüş bir astarı var. Tek ya da zaten bağlı, cilveli Venüs’ün egzotik Yay’a geçişi ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz günü kurtarmak için burada. Yine, flört etme havasında olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz, ancak fırsat devam ediyor.

Aslan Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Henüz herkesin kafasını koparmayın – tüm bu negatif enerjiyi yapıcı bir şekilde dışarı atmaya çalışın. Sigortanız normalden çok daha kısa, ancak sonunda söndüğünde ne yapacağınız konusunda daha fazla söz hakkınız var. Sadece güvenli bir bölgede yaptığınızdan emin olun.

Aslan Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılık ya da baskın, Leo! Venüs, bugün sanatsal sektörünüzde ateş yakan vahşi Yay burcuna giriyor. Venüs şimdi kendi burcunuza üçgen açı yaptığında, bu, bedenlenmesi için oldukça güdümlü bir astrolojik enerjidir. İşiniz veya profesyonel çalışmalarınız için yeni bir tutku bulabilirsiniz. Bu geçiş son derece bağımsız olduğundan, kendi başınıza vurmanın zamanı bile gelebilir. Belki de projelerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz, hatta istediğinizi yapmak için yaratıcı özgürlük veriliyor. Ne olursa olsun, maceracı Venüs ruhuna yaslanın.

Bugün bir bitiş çizgisine ulaştınız – ama defnelerinize çok fazla dayanmayın.

Aslan Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün sesine dikkat et, Leo. Kendini düşünen güneş, kızgın Mars ile birleştiğinden, bugün dürtüsel dilinizle birkaç ateş yakmak çok kolay. Bu güçlü eşleştirme, havayı temizlemenize ve kararlı adımlar atmanıza yardımcı olabilir, ancak yanan köprülere dikkat edin! Başka bir yerde, bağ oluşturucu Venüs, eğlenceli Yay burcuna ilerleyerek cinsel yaşamınıza ve yaratıcı tutkularınıza ateşli bir destek getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.