Aslan Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Aslan burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik duyguların ne olursa olsun, şu anda gerçeklerle ilgilisin, Leo. Örneğin, ay bugün cilveli Terazi’ye giriyor ve bugün meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi harekete geçiriyor. Biraz kazma yapıyorsun. Tek veya zaten bağlı, Merkür her gün haritanızın bu alanından geri hareket etmez ve ay buradayken, siz de onunla ilgili hislerinizde olabilirsiniz. Ayın aynı zamanda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile uyum içinde olacağını unutmayın, bu nedenle eski bir arkadaşınızla veya şu anda görüştüğünüz biriyle bir konuşmayı tekrar ziyaret ediyor olabilirsiniz.

Aslan Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu sorunu ölümüne düşündünüz ve hala ne yapacağınız hakkında hiçbir fikriniz yok. Çözüm burnunuzun dibinde. Bir sonraki hamleyi görmek için sadece biraz yaratıcılık ve yeni bir bakış açısı gerekecek.

Aslan Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yumuşak konuş ve büyük bir sopa taşı, Leo. Güneş Terazi burcunda Mars ile kavuşum yaparken, konuşma sektörünüz özellikle yönlendirilmiş hissediyor. Sohbete eklemek istediğiniz bir şey olabilir, hatta konuşmanız gereken bir iş arkadaşınız bile olabilir. Konuşmak için kendinizi motive hissediyor olsanız da, Terazi’nin sahip olduğu iki yönlü zihniyete yaslanmak isteyebilirsiniz. Söyleyecek bir şeyiniz olsa da, iş arkadaşlarınızın da eklemek için eşit derecede önemli bir şeyleri olabilir. Bugün iş arkadaşlarınızı aktif olarak dinlediğinizden emin olun!

O kadar çok şey oluyor ki! Konsantre olmak zor olabilir, o yüzden bugün işleri halletsin.

Aslan Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Sürekli hareket halindeydin, Leo. Bugünün küçülen ayı dinlenmeyi ve kapanmayı gerektirdiğinden, hızınızı yavaşlatmak ve enerjinizi yeniden doldurmak için ipucunu kendinize bırakın. Luna, go-alıcı Başak’tan güzellik arayan Terazi’ye geçiş yapar, sizi duyularınızı zevkle şımartmaya ve huzur duygunuzu sessizce yeniden kazanmaya teşvik eder. Luna’nın disiplinli Satürn ile olan güçlü bağı, ilişki sorunlarını çözmek için alan sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.