Aslan Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Aslan burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu mutlu ortamı bulmakla ilgili, Leo. Örneğin, konfor arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinen ay ile, duygusal istikrarınızı ve şehvetli zevklerinizi çevreleyen temalarla muhtemelen daha fazla meşgul olursunuz. Öte yandan, Luna’nın samimi sekizinci eviniz aracılığıyla Neptün’e karşı çıkması, siz ve bir sevgili arasında sürtüşme yaratabilir – ancak isteyerek bazı sınırlar koyarsanız olmaz. Aynı şey, bekar olan ve Bay veya Bayan Doğru’yu arayanlarınız için de geçerlidir. Duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizin derinliklerinde yüzen Venüs ile, muhtemelen her şeyi normalden daha derinden hissediyorsunuz.

Aslan Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İster bir sevgili ister dağınıklığınız olsun, neden alana ihtiyaç duyan bir şeye bu kadar sıkı tutunuyorsunuz? Elbette basmakalıp geliyor, ama bazen sevdiğiniz bir şeyle ilgili yapılacak en iyi şey onu bırakmaktır. Olması gerekiyorsa, işe yarayacaktır.

Aslan Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ne söylemek istiyorsun, Leo? Merkür retrosu bugün de Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve konuşmak için fırsatlar sunuyor. Aklınızda hitap edecek bir şey, konuşacak bir iş arkadaşınız veya işyerinde sunacak bir şey olabilir. Ancak, zamanlama, ton ve çim her şey olacak! Bugünkü üçlü hem olumlu hem de olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Konuşmalarınızı strateji ile yaparsanız, başarmak istediklerinizde oldukça başarılı olabilirsiniz. Ancak, silahı atlarsanız başarılı olmayabilir. En iyi hareket tarzı, fırsatın doğal olarak ortaya çıkmasına izin vermektir.

İşler artık son aşamalarında, bu nedenle yaptığınız ek işler boşa gidecek.

Aslan Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı sesinizi etkinleştirmenize ve zihninizi keskinleştirmenize yardımcı olur, Leo. Pazartesi gökyüzünün size, harekete geçmek kadar, hızınızı yavaşlatmanın ve hayal kurarak zaman geçirmenin de önemli olduğunu hatırlatmasına izin verin! Üretken Başak ayı, günü, gerçekliği büken Neptün ile uykulu bir muhalefette geçirerek, ilişki konularında oldukça hassas bir ortam yaratır. Cevaplar talep etmek yerine, savunmasız, iyileştirici konuşmalara açılmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.