Aslan Burç Yorumları 31 Ekim 2021

Aslan burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 31 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, büyük oluyorsun ya da eve gidiyorsun ama sonra tekrar, yeni ne var? Hepsi Yadigarların Arifesi ve ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde geziniyor, şehvetli zevklerinizi, harcama alışkanlıklarınızı ve duygusal istikrarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Kutlama yaparken savurganlık çok normal olsa da, özellikle asi Uranüs’ü düşündüğünüzde, bu süre zarfında olaylara daha spontane bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bekar, aşık ve/veya romantik bir ilişki içindeyken, diğer önemli(ler)inizi hazırlıksız yakalamaya meyillisiniz. Ne demek istediğimi anlıyorsan, ikramdan çok numara.

Aslan Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Geri çekilin ve bu ilişkinin kendiliğinden gelişmesine izin verin – kimyanın büyüsü budur. Bu bağlantının, tutmaya değer bir şeye dönüşmesini istiyorsanız, onu sevginizle ya da muhtaçlıkla boğmaya çalışmamalısınız.

Aslan Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Değeriniz ve paranız hakkında bir şeyler yapmanın zamanı geldi, Terazi. Bugün itibariyle iddialı Mars, dönüştürücü Akrep burcuna geçti. Enerjik ama hesaplı Mars, değerinizi ve paranızı yeni derinliklere götürmek üzere. Şimdi iş yerinde değerli olup olmadığınızı görme zamanı. Bu, uygun şekilde tazmin edilmek veya iş arkadaşlarınızın sizi hafife almamasını sağlamak anlamına gelebilir. Mars ayrıca, finansal olarak daha istikrarlı olmanıza yardımcı olacak istikrarlı yatırımlara bakmak gibi, mali durumunuz hakkında daha akıllı olmanız için size ilham verebilir.

Buraya gelmek için çok çalıştın, öyleyse neden bir süreliğine bunu deneyimlemek için zaman ayırmıyorsun?

Aslan Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yakın ilişkilerinde yeni bir çığır açmaya başlıyorsun Leo. Etkileyici Merkür, günü rüya gibi büyük Jüpiter ile destekleyici bir uyum içinde geçirerek, yakın ortaklıklar veya ticari işbirliklerinde gelecek planlarını ve ileriye dönük hareketi tartışmayı kolaylaştırır. Başka yerlerde, üretkenlik arayan Başak ayı, mali durumunuzu düzeltmeye ve özgüveninizi derinleştirmeye odaklanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.