Aslan Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Aslan burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İnatçı olmak seni ancak bir yere kadar götürür, Leo. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçen Venüs’ün etkileri inkar edilemezken, bugünün astrolojisi gururunuza ve egonuza meydan okumak zorunda. Bekar? Bir şekilde hissediyor ve korku ve/veya güvensizlikten tamamen farklı bir enerji yansıtıyor olabilirsiniz. Dördüncü duygusal temeller evinizdeki güneş ile başınızın üzerinde gezinen yansıtıcı ay arasındaki kare, kesinlikle siz ve bebeğiniz arasındaki yanlış anlamaları tetikleyebilir. Bu, özellikle ilişki sektörünüzde ayın Satürn’e karşı muhalefeti göz önüne alındığında geçerlidir.

Aslan Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Daha sonra nereye gideceğiniz konusunda hiçbir fikriniz yoksa, rastgele seçim yapmanın bir yolunu bulun. En iyi bahsiniz? Kendinizi yeni ve çılgın bir yöne itmek için bugünün iyi enerjisini kullanın. Yanlış gitmenin neredeyse hiçbir yolu yok!

Aslan Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde bir açıklama yapma zamanı, Leo! Son çeyrek ay başladı ve burcunuzda, çok yönlü bir güven ve yaratıcılık hissini ateşliyor. Bugün kendinizi özellikle enerjik hissediyorsanız, bugün iş için giyinmeyi veya bir tür açıklama yapmayı düşünmelisiniz. Fiziksel olarak bulunabileceğiniz bir çalışma ortamınız varsa, en sevdiğiniz iş kıyafetini giymeyi veya daha koyu renklerde giyinmeyi düşünün. Uzaktan çalışıyorsanız, çevrimiçi ortamda daha fazla bulunmayı veya herhangi bir Zoom konferansı için giyinmeyi düşünün. Görünüşüne ve kimliğine güven!

İletişim, bugün başarınızda önemli bir rol oynamaktadır. Aramalarınızı görüntülemeyin!

Aslan Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası spot ışığını senin üzerine çekiyor Leo. Üçüncü dördün ay bugün burcunuza geliyor ve yeni gelişen kimlik duygunuz ile evinizin ve aile tabanınızın talepleri arasındaki boşluğu doldurmaya yönelik güçlü bir ihtiyacın sinyalini veriyor. Neyse ki, Venüs ve Jüpiter’in tatlı buluşması yardım sunuyor. Bu faydalı eşleştirme, yaratıcı genişleme fırsatları ve romantik bağlantıların artmasını sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.