Aslan Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Aslan burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Onu çarpıtmayın. Sert bir şekilde eziyorsun, ama her şeyi net göremiyorsun, Leo. Örneğin, Luna’nın gizli gündemler, gizli düşmanlar ve perde arkasındaki her şeyden oluşan bilinçsiz on ikinci evinizin üzerinde süzülmesine ek olarak, bu süre zarfında muhtemelen iç gözlemci hissediyorsunuz. Ancak, Venüs’ün Neptün’e karesiyle sis yoğunlaşmaya devam ediyor, bu yüzden aceleci kararlar vermeyin. Tek veya tek, Venüs, kız kardeşiniz ateş burcunuz Yay burcundan geçerken merakınızı ve romantik macera arzunuzu gidermeye yardımcı olamaz, ancak sekizinci ruh bağları eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün’e olan karesi kesinlikle işleri karmaşıklaştırır.

Aslan Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Sevdiğiniz insanlar arasında her zaman çirkin işleri önleyemezsiniz, bu yüzden yakın bir arkadaşınız ikinizin de tanıdığı birine karşı bir komployu ortaya çıkardığında, karışma. Muhtemelen yine de onları vazgeçiremezsiniz.

Aslan Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bir tutku projesini hayata geçirmek zor olabilir Leo. Venüs bugün geri giden Neptün ile kare açı yaparken, ayrıntılar konusunda kafanız karışmış olabilir. Belki de tutku projenizi başlatmanıza yardımcı olacak bir yatırıma veya bir ortağa ihtiyacınız var. Bugünün meydanı, iş yerinde de bir yaratıcılık bloğu anlamına gelebilir. Her iki durumda da, yapmayı sevdiğiniz bir şeye yatırım yapmanın kolay olmadığını görebilirsiniz. Soruna yeniden saldırmadan önce tüm yolları değerlendirmek için bir adım geri atmanız gerekebilir. Sonunda, karenin gergin yönü yaratıcı bir çözüme yol açabilir.

Yeni bir ilişkide işler bir araya gelmeye başlıyor. Sınırları zorlamaya devam edin.

Aslan Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kalp meselelerinin bugün çok anlamlı olmasını bekleme, Leo. Bağ kuran Venüs, gerçeği çarpıtan Neptün ile kafa karıştıran bir kare oluşturduğunda denize doğru sürüklenir. Bu güçlü eşleşme, romantik bağlantılarınız söz konusu olduğunda gerçeği kurgudan ayırt etmeyi zorlaştırıyor. Gerçek hayatta sizi yalnızca hayal kırıklığına uğratan fantezilere yorulmak bilmeden enerji harcamak yerine, güçlü yaratıcı arzularınıza göre hareket etmenize izin verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.