Aslan Burç Yorumları 24 Ekim 2021

Aslan burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 24 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Önceliklerini sırala ve gerekli sınırları belirle, Leo. Luna, özgürlüğü seven on birinci dernekler, ağ ve dünyadaki aidiyet duygusuyla yolculuğunu tamamlamadan önce, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikleriniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile çatışacak. Bu nedenle, ister bekar olun, ister çoktan aşık olun, diğer ufukları keşfetme arzusu ve önceki taahhütlerinize sadık kalma arzusu arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Neyse ki, Luna’nın meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Merkür ile üçgen açı yapması, kalbiniz ve zihniniz arasında tatlı bir sinerji yaratır. Sezginizi takip edin.

Aslan Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz uzan. Sonuçta, kendinizi sıcak ve bulanık hissediyorsunuz ve yakın biriyle akıl hocalığı rolü üstlenmeye hazırsınız. Bu kişi ilk başta sizi reddederse korkmayın – niyetinizin saf olduğunu gördüklerinde, liderliğinizi takip etmekten çok mutlu olacaklardır.

Aslan Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Ay, entelektüel, konuşkan İkizler’deyken, işte maaşınız hakkında nasıl konuşacağınız konusunda beyin fırtınası yapıyor olabilirsiniz. Leo, bir çalışan olarak değerine göre maaş alıyor musun? Ay sizden mali durumunuzu düşünmenizi istiyor. Belki de hak ettiğiniz zammı istemenin ya da işte para kazanmak için daha fazla fırsat istemenin zamanı gelmiştir. Bu hafta iş yerinde bu konuşmayı nasıl yapabileceğinizi düşünmek için bugünün ay enerjisini kullanın. Bir sırdaşla konuşmalarının ayrıntılarını bile gözden geçirebilirsin!

Bugün arkadaşlığın neden ‘kendine verdiğin hediye’ dendiğini anlayacaksın.

Aslan Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü, sosyal bağlantı ihtiyacınızı ortaya çıkarır, Leo. Arkadaşlarınızı arayın ve brunch için buluşma planları yapın ya da sadece sevdiklerinize ulaşarak evinizin rahatlığında bağları güçlendirmeyi hedefleyin. Luna’nın glib Merkür ile destekleyici bağlantısı, konuşmayı akıcı hale getirir, ancak sevgilisi Venüs ve uzaylı Neptün ile olan anlaşmazlığı, gerçeği bulanıklaştıran ilişki idealizmlerini vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.