Aslan Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Aslan burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklında bir şey mi var, Leo? Ay, burcunuz aracılığıyla şenlikli yolculuğunu tamamlamadan önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anlık değiş tokuşlar aracılığıyla geri giden Merkür ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacak. İster bekar olun, ister aşık olun, bu süre zarfında çok özel birine bir aşk mesajı iletme düşüncesini eğlendiriyor olabilirsiniz. Daha da önemlisi, küçük hanıma benzeyen Venüs ile sahiplenici Plüton arasındaki için için yanan bir üçgen, gününüze bir yoğunluk ve tutku katmanı ekler. İşyerinde birine aşık olmak? Subliminal mesajlara kulak verin ve yatak odası gözlerine dikkat edin.

Aslan Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Yavaşlayın ve ne kadar uzun sürerse sürsün, birinin sözünü söylemesine izin verin. Bu kişi size önemli bir şey söylemeye çalışıyor ve siz (veya onlar) hayata devam etmeden önce onları duymanız gerekiyor.

Aslan Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Artık çalışma haftası sona erdiğine göre, dinlenme zamanı. Bu, Venüs’ün Plüton’un geri hareketine 60 derecelik açı yapacağı son gün, yani artık dikkatinizi işten eve çevirebilirsiniz. Çalışma haftanızı oldukça verimli bir şekilde bitirmiş ve gelecek hafta için kendinizi başarıya hazırlamış olabilirsiniz. Artık cumartesi olduğuna göre, işten biraz zaman ayırmanın zamanı geldi. Evde Venüs doğasına yaslanın. Ay da sizin burcunuzda olduğuna göre, iş dışında sizi mutlu eden şeylere geri dönmenin şimdi tam zamanı!

Olmak istediğiniz her şeyi bünyesinde barındıran biri bugün size ulaşacak, bu yüzden açık olun.

Aslan Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün kendi ihtiyaçlarınıza odaklanın Leo. Ay burcunuzdan geçerken vücudunuza geri dönmeniz ve bağımsızlık duygunuzu kabul etmeniz önemlidir. Luna’nın manyetik Venüs’ü olan karesi, daha derin iyileşme sağlayan herhangi bir aile bağını vurgulayabilir. Neyse ki, Venüs’ün değişim getiren Plüton ile tatlı bağlantısı, bu sıkı sıkıya bağlı bağlar etrafındaki dönüşümü iyileştirmenize ve benimsemenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.