Aslan Burç Yorumları 19 Ekim 2021

Aslan burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 19 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 19 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 19 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir sonraki hamleni düşünüyorsun, Leo. Kabul edelim ki, akşamın ilerleyen saatlerinde doluluk zirvesine ulaştığında – bırakın cesur ve Mars tarafından yönetilen Koç burcunu kullanarak – önemli bir şey yavaş ama kesin olarak meyve vermeye geliyor. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu süre zarfında özellikle genel yön duygunuzla ilgili olarak düşünmeniz gereken çok şey olabilir. Bu arada Venüs, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin gözünü kamaştırmaya devam ediyor ve bu da, birilerini ezme ve/veya “düşme” şansınızı artırıyor. Yerinizde kalın ve yerleşmek için zaman ayırın.

Aslan Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir görmediğiniz biri bugün sizinle temele dokunursa şaşırmayın. Kollarınızı savurarak açmaktan ve onları arsızca karşılamaktan kaçının – bu gerekli değildir. Ancak mevcut bir sorunla ilgili olarak size yardımcı olabilirler.

Aslan Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ne dediğine dikkat et, Leo. Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, iletişim sektörünüz profesyonel ortaklıklarınız ve sözleşmelerinizle bağlantılı hale geliyor. Mars ve Jüpiter, konuşmada sıçramalar ve sınırlar yapmak için birlikte çalışabilir. Sağlamlaştırmak veya bir iş ortağından veya anlaşmadan almak istediğiniz bir şey varsa, bugün bu sohbeti eğlendirmek için ideal bir gün olabilir. Ancak, yolunuza çıkmazsa Jüpiter, Mars’ın öfkesini orantısız bir şekilde patlatabilir. Özellikle bir şeyler yolunda gitmiyorsa, bugün işyeri konuşmalarında sağduyulu kalmanızı sağlayın.

Bu son çatışma, iyi niyetinizi sürdürme konusundaki dürüst arzunuzla sakinleşecektir.

Aslan Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kendini bilinen sınırlarının ötesine uzat Leo. Ay, öncü Koç burcunda dolaşırken, bugün durgun rutinleri yıkmak ve bir macera duygusu bulmakla ilgileniyorsunuz. Luna’nın manyetik Venüs ile tatlı bağlantısı, onu romantik flörtler ve yaratıcı aktivasyon için ideal bir gün haline getirirken, Jüpiter ile olan pürüzsüz bağlantısı, ortaklık sınırında iyi hissetmeyi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.