Akrep Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne istediğinizi sormadan önce gözünüzde canlandırın. Akrep, bu size beklenmedik bir kazanç sağlayabilir.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, dinlenme ve iyileşme evinizde, ilişkiler evinizde Uranüs’e kavuşum yaparak başlıyor. Akrep, sevgilinizin yapması gereken şeylerin bir listesi varken siz sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Bir uzlaşmanın gerçekleşmesi gerekiyor. Belki de bu sorumlulukların bir kısmını en azından geçici olarak başka birine devretmenin bir yolunu bulabilirsiniz.

25 Ekim Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, kaynaklar evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Akrep, büyük bir doğum günü partisi yapmak istiyorsunuz (belki de dönüm noktası olan bir doğum gününüz var), ancak bütçeniz dahilinde olmayabilir. Arkadaşlarınızdan ve ailenizden partinize katkıda bulunmak için hediyelerden vazgeçmelerini isteyebilir veya ne istediğinizi gözünüzde canlandırabilir ve her şeyin ortaya çıkmasına izin verebilirsiniz.

Akrep Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken bir gemide olursanız, herkes dümene geçmenizi bekler. Pazartesi ve Salı günleri liderlik havası yayıyorsunuz, bu yüzden emirler yağdırmaktan ve mecazi geminizi istediğiniz yöne yönlendirmekten korkmayın. Haftanın ortasına doğru, ev cephesinde homurdanmaya dikkat edin. İster huysuz ev arkadaşları, ister talepkar aile üyeleri olsun, ev hayatınız sıkıcı olmaktan başka bir şey olmayacak. Perşembe gecesinden Cumartesi gününe kadar, hayal gücünüzün ve zekanızın zirvesindesiniz – bu yüzden bu hafta sonu eğlenceli planlar yaparken yaratıcı olun. Pazar günü, yeni bir şeye başlayın.

Akrep Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

28 Ekim’de burcunuzdaki güneş ve Kova burcundaki Satürn, aşk söz konusu olduğunda cesur bir duruş sergilemenizi sağlıyor. İlk kez, yüksek standartlarınızı karşılamayanlara ikinci bir şans vermeden önce onları ortadan kaldırmayı seçiyorsunuz. Sizin için mükemmel olduklarından emin olmak için taahhütte bulunmadan önce sahada oynamanıza izin verin. Kaliteli zaman geçirebileceğiniz, kahve içebileceğiniz ve şehirde dolaşabileceğiniz birini arıyorsunuz. Sıradan bir kaçamakla ilgileniyorsunuz, bu yüzden flört uygulamalarında eşleşmelerinizin azaldığını göreceksiniz. İyi haber şu ki, sizin için son derece mükemmel olan ve her zaman kendiniz olmanıza izin verecek birini getirebileceksiniz. Seni senin için sevecekler, bu da kalbinin şarkı söylemesini sağlayacak. Bir ilişkiniz varsa, partnerinizin bu hafta sizinle fazladan zaman geçirmesinin harikalığını keşfetmeyi dört gözle bekleyebilirsiniz.

Akrep Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim bitmek üzere ama burç sezonunuz hala devam ediyor! İş yerinde doğru şeylere öncelik vermek için mükemmel olan bu hafta, değer verdiğiniz şeylere odaklanılacak.

26-27 Ekim Çarşamba günleri arasında Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapacağından, çalışma haftanızın biraz gergin bir şekilde başlamasını bekleyin. Kare, değer kavramınızın sorgulandığını gösterir. Belki işte yaratıcılığınızın karşılığını hissetmiyorsunuz veya neşeli bir çalışma ortamına değer verdiğinizi görüyorsunuz. Maaşınızı ve profesyonel değerlerinizi düşünürken, karenin uzlaşma aramak için mükemmel olabileceğini bilin. 28 Ekim Perşembe günü Aslan burcunda son dördün yaşanacağı için ruhunuz toparlanabilir. Son çeyrek ay, kamuya duyurulmadan önce kariyerinizdeki herhangi bir profesyonel başarıyı veya başarıyı düzenlemek için mükemmeldir. Profesyonel başarılarınıza olan güveninizi bulmak için içinizdeki aslanlara dokunmak için bile ideal olabilir!

Haftanın sonunda, işten eve gitmeye hazır olabilirsiniz. Venüs, Jüpiter için tatlı bir altmışlık açı için geri giden Neptün ile karesinden ayrılıyor. Altmışlık, sıkı çalışmanızın karşılığını aldığınızı gösterir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.