Akrep Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni güce erişiminiz var. Akrep, o tepeyi almaya hazırsın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü Terazi burcunda, sezgi evinizde, iletişim evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün Akrep, Evrenden hayvan işaretleri şeklinde mesajlar alabilirsiniz. Garaj yolunda bir kereste kurdu görebilir veya gölgesi kaputun üzerinde olacak kadar alçaktan uçan bir şahini izleyebilirsiniz. Kediniz, istediğinizi elde etmenin ne kadar kolay olduğunu göstermek için size bir fare hediyesi getirebilir. Bugün, işaretlere dikkat edin.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. İletişim kolaylaşıyor. Aniden insanlar daha az kavgacı ve yardım etmeye daha istekli görünüyorlar. Ve sonunda ilgilendiğiniz bir kişiden bir mesaj gelir.

Akrep Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

18 Ekim’de Merkür yön değiştirirken, aşk hayatınız hakkında önemli kararlar alma zamanının geldiğini göreceksiniz. Artık çalışmayan bir ortaklığı sürdürmek yerine, onu bitirmenin ya da her şeyinizi vermenin zamanı geldi. Bir seçim yapmadan önce, nasıl ilerlemek istediğinize karar vermek için bu haftanın enerjisini kullanın. Daha da önemlisi, duygularınızı saklamayı bırakın. Bilinsinler.

Olabilecek en kötü şey, partnerinizle aynı fikirde olmamanızdır. Bununla birlikte, ilişkinizde değişiklik bile uygulayabilirsiniz. İlişkinizi şu şekilde düşünün: Aşk hayatınızda iki yol ayrılıyor. Ve şimdi, hangi yoldan yürümek istediğinizi seçme zamanı. Kesin ve tanıdık bir iz sürmek yerine, daha az seyahat edileni alarak enerjinizi ve havanızı yenileyin. Daha keyifli bulacaksınız.

Bu hafta aşk hayatınızı çevreleyen tüm endişelerle yüzleşirseniz, bir karar verirken yaşadığınız korku kısa ömürlü olacaktır. Durumla ilgilendiğiniz anda her şey gelişmeye başlayacaktır. Bunu yapmazsanız, uzun süredir uğraştığınız aynı çemberde sıkışıp kalacak ve bu sizin ya da eşiniz için hoş olmayacak.

Akrep Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep, bu haftadan itibaren stres büyüsü sonunda kırılmış gibi hissedecek!

18 Ekim Pazartesi itibariyle hem Merkür hem de Jüpiter doğrudan istasyon yapacak. Merkür şimdi, doğru insanlara, yerlere ve iş yerindeki şeylere bağlı kalma becerinizde daha güvende hissetmenize yardımcı olacak. Sözleşmeler veya ortaklıklar hakkında herhangi bir şüphe bırakılamaz. Jüpiter de doğrudan olduğu için daha iyi bir iş/yaşam dengesi yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, Jüpiter evinizi genişletirken, ev yaşamınızdaki bir şey kariyerinizden uzaklaşabilir. Bu nedenle, odak noktanız sonunda kariyerinizden çok eviniz olabilir. Kısa bir süre sonra Koç burcundaki dolunay 20 Ekim Çarşamba günü zirve yapacak. Dolunay günlük çalışma alışkanlıklarında ve rutinlerde bir bölümü kapatıyor. Bazıları için bu, ister işten ayrılmak isterse bir işyerinin yerini yeni bir yere taşımak olsun, bir yerde çalışmanın sona erdiğini gösterebilir. Genel olarak konuşursak, dolunay, verimsiz veya verimsiz çalışma alışkanlıklarından kurtulmak için de faydalı olabilir!

Sonunda 23 Ekim Cumartesi günü güneş burcunuza giriyor. Akrep mevsimi, işteki güçlü varlığınızı kucaklamanın tam zamanı!

Akrep Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Şu haline bak, karamsar ve tuhaf! Hafta başlarken kendinizi biraz dengesiz hissedebilirsiniz, ancak ihtiyacınız olan şey arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmek. Kendinizi düzeltmek için Pazartesi ve Salı günleri arkanıza yaslanın ve fikirlerinizi ortaya atın. Çarşamba ve Perşembe günleri, eski güzel manyetik benliğinize, gizemli kurnazlığınızla sağdan sola büyüleyici insanlara geri dönüyorsunuz. Cuma ve Cumartesi, planlı olsun ya da olmasın, risk almak için iyi günlerdir, bu yüzden anı yakalamaktan korkmayın. Pazar günü noktalı çizgiyi imzalayın. (Kelimenin tam anlamıyla veya daha da iyisi, mecazi olarak.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.