Akrep Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu haftaki dengesiz enerji boyunca, kendinizi tebrik edin, Akrep. Daha iyi seçimler yapıyorsun.

12 Ekim Salı günü, Merkür Terazi burcunda, dinlenme ve iyileşme evinizde geri gidiyor, ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Partneriniz bugün enerjiyle dolu olabilir ve kapalı tırmanma spor salonunda sizi zirveye çıkarmak istiyor olabilir. Ama tırmanamayacak kadar kakanız var. Akrep, uzlaşmayı düşün ve sevgilinle izlemeye git.

Haftanın ortasına doğru, 13 Ekim Çarşamba günü, para evinizdeki Yay burcundaki Venüs, konut evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün evinizi daha enerji verimli hale getirmek ve kışa hazırlanmak gibi sorumlu şeyler yapıyorsunuz. İyi kapsanıp korunmadığınızı görmek için kiracınızın sigorta poliçesini çıkarabilirsiniz. Akrep, paradan tasarruf etmek için ampulleri LED’e çevirebilirsin. Bugün olgunlaşıyorsun.

Akrep Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, sevdiklerinizle biraz zaman geçirmek için bir yemek pişirme projesi başlatmaya veya ders almaya meyillisiniz. Eşinizle nasıl tığ işi yapacağınızı veya örgü öreceğinizi bile öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu projeler ve etkinlikler, bu hafta gelen soğuk boyunca ikinizi de meşgul edecek. Özellikle Terazi Güneşi ve Balık burcunda geri giden Neptün’ün on üçünde sizi yaratıcılık ve romantizmi harmanlamaya teşvik eden küçük bir hüsranı paylaştığında, hem birlikte katılabileceğiniz hem de aynı anda öğrenebileceğiniz bir aktiviteye sahip olmak güzel olacak.

Satürn 10 Ekim’de yer değiştirip Mayıs’ta başlayan geri gidişini sonlandırdığında, kendinize ve eşinize ilgi odağı olmaktan uzaklaşmanın keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. Bir partnerle birlikte büyürken, bir birey olarak istediğiniz kişiye dönüşmenizi sağlayacak enerjilerinizi sağlıklı ve yararlı bir şekilde yatırmanız özellikle yararlıdır. Bu herkes için nadir bir durumdur. Gelişmeye ve büyümeye başladığınızda bunu aklınızda bulundurun.

Bu hafta havadaki değişiklikler ve ev hayatınıza olan bağlılığınız. Durumunuzdan memnun ve memnunsanız, hayatınızın her alanında geliştiğinizi görmeye başlayacaksınız. Bu hafta, kökleri dikmek ve bir temel oluşturmak sadece önemli olmakla kalmıyor, önümüzdeki aylarda ve sezonda sizi yeni sınırlara götürecek.

Akrep Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep, iş/yaşam dengeniz, haftanız ilerledikçe perspektife giriyor. Hafta boyunca, iş/yaşam dengenizin birbirini nasıl etkilediğini göreceksiniz.

Satürn istasyonları 10 Ekim Pazar günü ev ve aile sektörünüze yöneldiğinde, bu hafta kişisel yaşamınız ana odak noktanız haline geliyor. Kariyeriniz muhtemelen geçiminizi sağlar, ancak tüm yönleri koruyamaz. Ev ve aile biraz zamanınızı talep ediyor olabilir. Satürn, özellikle kariyerinizin tüm dikkatinizi çekmemesini sağlayarak, bu sektördeki rolünüzde daha sorumlu olmanızı istiyor.

Neyse ki, profesyonel çabalarınızın evdeki veya ailedeki sorunları hafifletebileceğini fark edeceksiniz. 13-14 Ekim Çarşamba – Perşembe, Venüs Satürn’e 60’lık açı yapacak. Bu, gelir araçlarınızla ev hayatınız arasında kazançlı bir bağ oluşturuyor. Venüs sana fayda sağlıyor, kariyerinde uzun zaman önce ektiğin tohumları biçiyor. Artış veya ikramiye gibi gelirinizde bir artış olabilir. Buna karşılık, bu geçiminizi sürdürebilir. Bu nedenle, işteki yükümlülükleri yerine getirmek, evinizdeki taahhütleri yerine getirmenize ve iş/yaşam dengesini sürdürmenize yardımcı olabilir.

Akrep Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çoğunlukla çılgın rüyalarınız sayesinde, bu haftanın başlarında derin ruhsal yönünüzle temasa geçeceksiniz. Onlara dikkat edin ve kaybolmamaları için not alın. Çarşamba ve Perşembe günleri sessiz kalın ve hiç kimseden, hatta en iyi arkadaşlarınızdan herhangi bir özel iyilik istememeye çalışın – herkes kendi bölgesini koruyacaktır. Bu hafta sonu sizin için en önemli şeyler küçük şeyler olacak ve sadece mobilyalarınızı yeniden düzenlemekten veya faturalarınızı yapmaktan son derece mutlu olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.