Akrep Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta manyetiksiniz. Akrep, fırsatları ve ilginç insanları kendine çekiyorsun.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi’de, sezgi evinizde, evinizde ve ailenizde Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, çocuklarınız ve eşinizle uyum içindesiniz. Geniş aile üyeleri bile bugünle geçinmek daha kolay görünüyor. Argümanları bastırmaya yardımcı olabilir ve daha kendileri bile emin olmadan birini neyin rahatsız ettiğini görebilirsiniz. Bu, etkileşim kurmak ve perde arkasında neler olduğunu öğrenmek için harika bir zaman.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Akrep burcunuzda ve güven evinizdeki Mars, kaynaklar evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, birileri tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bir söz bozulabilir. Bu, bir arkadaşın zamanında gelmemesi veya son dakikada vazgeçmesi gibi küçük bir rahatsızlık olabilir. Genel olarak Akrep, bu bir rahatsızlık ve Evren sizden akışa geçmenizi istiyor.

Akrep Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hoşlandığın kişinin sosyal medya hesabını gizleme isteği ilk başta hissedilirken, son takıntının herkese açık profillerinin yorum bölümlerini tararken kontrolden çıkmamaya çalış. Sevdiğiniz kişiyle ilgili koşullar ne olursa olsun, dijital alemde somut cevaplar bulmanız pek olası değildir. Neyse ki, ayın burçları soğuk Terazi’ye çevirdiği günün ilerleyen saatlerinde vibe değişecek ve size rahatlama ve ruhunuzu kontrol etme şansı verecek.

Son zamanlarda yeterince takdir edilmediğinizi hissediyorsanız, dördüncü aydaki Akrep yeni ayı sizi gerçek benliğinize geri getirecek ve sizi kişisel gücünüze bağlayacak. Bu ay olayı, kozmik iklim zaten manyetik olan auranıza neredeyse elektriksel bir unsur eklediğinden, popülaritenizi biraz artıracak. Bu süre zarfında gözünüze çarpan biri sizi hayal kırıklığına uğratırsa, onları kaldırıma atmak daha kolay olmalı ve size yeni bağlantılara yol açma fırsatı vermeli.

Romantik Venüs, beşinci ayda, topraklanmış Oğlak burcuna geçiyor ve önümüzdeki haftalar için kitaplarla ilgili somut planlar yapmanız için size ilham veriyor. Takviminize bazı tarihler koymak için bu gezegensel yerleşimin momentumunu kullanın, ancak kendinize de biraz zaman ayırmayı unutmayın.

Akrep Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftası, iş yerindeki güçlü güveninizi artırırken taahhütleri gözden geçirmek için mükemmel olabilir.

31 Ekim Pazar gününden itibaren iddialı Mars burcunuza girince gücünüz artıyor! Mars, Akrep’te ikamet ediyor, bu da doğal olarak güçlenmiş hissettiğiniz anlamına geliyor. Özellikle tonu ayarlamak veya belirli bir şekilde rastlamak istiyorsanız, işte bir açıklama yapmak için mükemmeldir. İş arkadaşlarınız sizi denemeden önce iki kez düşünecek! Pazar ve Pazartesi günleri Merkür ayrıca, taahhüt etme ve yansımayı dengeleme yeteneğinizi çağıran Jüpiter’i de üçgenler. Mesleğinizde doğru sözleşmelere, yükümlülüklere ve hatta iş ortaklarına adadığınıza dair tüm şüpheleri bırakın.

4 Kasım Perşembe günü, Akrep burcundaki yeni ay, kimliğinizi ve benlik algınızı ince ayar yapmak için altı aylık bir döngü açar. Yeni ayın altında, iş alanınızda nasıl algılanmak istediğinizi ve iş arkadaşlarınızla nasıl karşılaşmak istediğinizi düşünmelisiniz. Profesyonel başarılarınız için daha fazla tanıtım bile yapabilirsiniz! Merkür ertesi gün burcunuza girdiğinden, ideal profesyonel benliğiniz olmak için bir oyun planı hazırlamanıza yardımcı olabilir.

Akrep Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tutkunuz ve kararlılığınız en güçlü yanlarınız arasında yer alıyor ve Pazartesi günü, bir arkadaşınızı savunmak veya bir yabancıya yardım etmek için onları başka biri için çalıştırma fırsatı buluyorsunuz. (Tabii ki, bu yabancı oldukça sevimli olursa sorun olmaz.) Salı ve Çarşamba günleri, işte ya da evde uzlaşmanın yollarını arayın ve bazen esnek olmanın daha zarif bir seçenek olduğunu anlayın. Perşembe ve Cuma günleri, ince baskıyı (gerçek ve mecazi olarak) okuyun ve bu hafta sonu büyük bir sezgi aşılamayı dört gözle bekleyin. İçgüdülerinizi takip edin ve kendinizi bırakın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.