Akrep Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Akrep burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Devam edin ve kendinizi şımartın – özel biriyle veya Akrep olmadan. Bugünün astrolojisi size kendini sevmenin büyüsünü hatırlatıyor ve her şey sizinle başlıyor. Örneğin, ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizi yönetiyor ve bugün, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla uyum arayan Venüs ile birlikte oturuyor olacak. Bekar veya zaten bağlı, en son ne zaman kendinle hak ettiğin zamanı geçirdin? En içteki duygularla ilgili dördüncü evinizde Luna’nın Satürn’e altmışlığı, sağlam bir temel üzerine inşa etme veya daha da iyisi yepyeni bir şey yaratma fırsatı sunar.

Akrep Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendine bakmak için yeni bir şey dene: sana bir kuruşa mal olmayacak. Vegan bir yaşam tarzı benimseyin, spor salonuna daha sık gidin veya ölümcül alışkanlıkları ortadan kaldırın. Ekmeğinizin üzerine tereyağı sürmek kadar basit olabilir.

Akrep Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Değişim genellikle bilinçaltı bir seviyede başlar, Akrep. Güneş, Mars ve Merkür retrosu bugün kavuştuğundan, bilinçaltı ve gizli beceriler sektörünüz gün ışığına çıkıyor. Bağlantı, birisiyle bağlantı kurma, taahhütte bulunma ve birlikte çalışma yeteneğinizde gücünüz olduğunu ima eder. Ancak bu gücü somutlaştırmak, ona inanmakla başlar. Karşılıklı profesyonel ortaklıkları güvence altına almak söz konusu olduğunda, gücünüzle gurur duymalısınız. Bu, kariyer yolunuzdaki en büyük varlığınız olabilir. Bu güçten yararlanma beceriniz zaman gerektirebilir, bu beceriyi şimdi geliştirmeye başlayın!

Bugün yaşam dengenizi ağır bir şekilde eğlenceye çevirin. Gidip oynamak için daha fazla zaman ayırın!

Akrep Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Tabağında çok şey var, Akrep. Cumartesi günü gökyüzü büyümenizi daha da ileriye taşıyor. Manyetik Venüs, kaderin güney düğümü ile birleşerek, ilişkilerinizdeki serbest bırakılması gereken özgüven sorunlarını vurgular. Bu enerji aynı zamanda parayı dikkatsiz ve boşa harcamayı tehlikeli bir şekilde kolaylaştırır. Bu arada, geri giden Merkür’ün güneş ve Mars ile birleşmesi, kendi kendini sabote etme ve bağımsız eylem hakkında aydınlatıcı konuşmaları devreye sokar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.