Akrep Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Akrep burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İmparatoriçe ol, Akrep. Kendinizi en sevdiğiniz şehvetli yağlarla köpürtün ve kendi aşk ritüelinizin keyfini çıkarın. Bekar veya zaten romantik bir bağlantıda, bugünün Terazi burcundaki ay, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Merkür retrosuna katılacak. Kendinize saklamakla ilgili bir iki şey biliyor olsanız da, bu süre zarfında bilinçli zihninize getirilen önemli bir şey var. Ay ayrıca, duygusal olarak yönlendirilen en içteki duyguların dördüncü evi aracılığıyla Satürn ile uyum içinde olacak ve bu da karışıma bir pragmatizm katmanı ekleyecektir. Dinlenin, şarj edin ve besleyin.

Akrep Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Yaşam alanınızı yeniden dekore etmek için planlar yaparken bugün aklınıza acil konular geliyor. İlk önce ilk şeyler — bir bütçe oluşturun. Boya cipslerini göz küresi yapmaya başlamadan önce mali durumunuzun nasıl göründüğünü bilmeniz gerekir.

Akrep Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş bugün Terazi burcunda Mars ile kavuşum yaparken, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüz odak noktasına geliyor. Akrep, en büyük gizli yeteneğiniz ve gücünüz, profesyonel ortaklıklarınız ve taahhütlerinizdir! Ağ kurmak için günümüzün astrolojik enerjisini kullanabilirsiniz. Doğru değerlendirirseniz, taahhütlerinizi bugün iş yerinde lehinize kullanabilirsiniz. Yardım için iş arkadaşlarınıza kolayca güvenebilir veya yeni müşterilerle bağlantı kurabilirsiniz. Ağ oluşturma sizin süper gücünüz olabilir! Taahhütlerinizde şüpheci veya güvensiz olmayın. Ekibinize güvenerek bugün işinize başlayın!

Sağlam bir çaba göstermek sizi uzun bir yol kat edecek, bu yüzden uzanın ve gururunuzu bir kenara bırakın.

Akrep Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Planlarını iptal et ve telefonunu kapat Akrep. Küçülen ay, iç gözlem ve izolasyon ihtiyacınızı artırdığı için, dünyadan uzakta geçirdiğiniz münzevi zamanına ciddi şekilde ihtiyacınız var. Luna, pratik Başak’tan barış arayan Terazi’ye geçerek yeniden şarj olmaya ve dinlenmeye odaklanmanıza yardımcı olur. Daha sonra, ayın Satürn ile destekleyici bağlantısı, evde ve aile cephesinde iyileşmeyi ve ileriye doğru hareketi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.