Akrep Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Akrep burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Başkalarının onayına bağımlı olmaya gerek yok Akrep. Belki de her zamanki tipin değiller? Sosyal statünüz ile her zaman özlemini çektiğiniz romantik fantaziyi ayırt etmenin zamanı geldi. Örneğin, Ay Başak ve on birinci topluluk evinizden geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Neptün ile doğrudan bir karşıtlık oluşturacaktır. Birini sosyal medya aracılığıyla dışlamak mı? Belki de sanatsal ve işbirlikçi bir şeydir. Luna’nın modern hükümdarınız Pluto ile olan üçgeninin, aşırı düşünmeye veya – tipik Plüton tarzında – takıntılı olmaya daha yatkın olduğunuz için sizin mücadeleniz olabileceğini unutmayın.

Akrep Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Özveriniz sizi tamamen karşı konulmaz kılıyor, bu yüzden bugün parlamasına izin verin. Evdeki her şey züppeydi ve sonra birinin gidip beyaz halının her yerine chartreuse boyası dökmesi gerekiyordu. Bu senin pisliğin olmasa bile, temizlemeye yardım etmekten mutlusun.

Akrep Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki ilişkilerinizden ve taahhütlerinizden neden emin değilsiniz Akrep? Merkür gerilemesi hala Jüpiter geri hareketini üçgenliyorken, iş aileniz hakkında ikinci düşünceleriniz olabilir. Mesleki ilişkilerinizde biraz şüpheli veya güvensiz olabilirsiniz. Ne de olsa, Merkür gerilemesi gizli düşman sektörünüzü vuruyor, bu yüzden insanlar işte “sizi almak için dışarı çıkmış” gibi hissedebilir. Herhangi bir şey varsa, bu bilinçaltınızda rol oynayan bazı çözülmemiş iş stresleri olabilir. Pudingde kanıt bulunana kadar profesyonel düzenlemelerinizle ilgili herhangi bir şüphe veya belirsizliği ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Kanıtların bugün kanıtlayacağı gibi, gerçek sonuçlar üretiyorsunuz. Güvenini koru!

Akrep Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir ada olmak zorunda değilsin, Akrep. Pazartesi günü gökyüzü, ay pratik Başak’tan geçerken, gerçekten arkadaş olarak değer verdiğiniz insanlarla bağlantılı hissetmenin önemini vurguluyor. Arkadaşlarınıza ulaşmak veya yetişmek için gelecek planları yapmak için biraz zaman ayırın! Luna’nın gizemli Neptün ile karşıtlığı, romantik ortaklar veya ilgi alanları etrafında romantik ama aynı derecede aldatıcı bir pus yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.