Akrep Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Akrep burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Konuşmalar akıyor ve sen *hela* uyarıldın, Akrep. Bu, özellikle ayın meraklı İkizler’e kayması ve enerjik değiş tokuşlarınızdan önemli bir birliğin kuruluşuna kadar her şeyi vurgulayan, dönüşüm, samimi birliktelikler ve cinsel kimya ile ilgili şehvetli sekizinci eviniz için geçerlidir. Anlaşmayı imzalamaya hazır mısın? Sadece kelimeyi söyle. Luna, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Merkür ile sezgisel bir üçgen açı oluşturacak ve bilinçaltınızda saklı olan sırları ve duygusal temaları açığa çıkarma fırsatını ortaya çıkaracaktır. En hafif tabirle işler derinleşmek üzere.

Akrep Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir yanında bir sır taşıyorsun ve vicdanında bir tuğla çuvalı gibi hissetmeye başlıyor. Bu kediyi çantadan çıkarmayı düşünün – arkadaşlarınız sonunda ne olduğunu öğrenince rahatlayacak.

Akrep Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş bugün resmi olarak burcunuza girdi, yani artık her şey sizinle ilgili. Siz eşyalarınızı çalkalarken, başkaları nereye giderseniz gidin sizi fark etmeden duramazlar. İşe geri döndüğünüzde karşı konulmaz olduğunuzu göreceksiniz. İş arkadaşlarınız, belirli bir mıknatıslanma varlığına sahip olduğunuzu fark edeceklerdir. Kendinizi sunma şekliniz güçle gelecek. İş yerinde sesinizin her zamankinden daha önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Katkınız da önemli olabilir, çünkü daha önce olduğundan çok daha fazla hakimiyetiniz olabilir. İş yerinizde kim olduğunuzdan emin olun!

Daha güçlü bir konumda olduğunuzda, daha zor kararlar vermeniz gerekir.

Akrep Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Sonunda mevsimin geldi Akrep! Güneş bugün burcunuza doğru ilerliyor ve sizi gizlice saklandığınız yansıtıcı mağaradan çekip çıkarıyor. Yolunuzu kapatan kendi kendinize inşa ettiğiniz tıkanıklıkları kaldırmak için çalışmanız şarttı. Artık büyümek için daha fazla netliğe ve alana sahip olduğunuza göre, odağınızı önümüzdeki yıl için kendinizi ifade etmenize, bireyselliğinize ve kimliğinize ayırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.