Akrep Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Akrep burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu için için yanan romantizme boyun eğmeye istekli değilseniz, Akrep, onlara o gelecek gözlerini vermeyin. Tek veya daha önce alınmış, bugünün burcunuzdaki tatlı Venüs ile hipnotik gezegen yöneticiniz Pluto arasındaki, üçüncü iletişim eviniz ve yerel çevre yoluyla boğucu geçiş, gününüze bir duygusal yoğunluk ve cinsel gerilim katmanı ekler. Yakın çevrenizde veya belki de sosyal medya aracılığıyla olsun, bir tür tabu alışverişi yaşamaya daha yatkınsınız. Merkür gerilemesi ve Mars’ın gizli gündemlerle dolu on ikinci evinizi sarsmasıyla, eğlenceye kendinizi şımartmaya karar verebilirsiniz – bu bir sır olduğu sürece.

Akrep Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen? Büyüleyici? Kesinlikle! Dışarı çık ve göster. Hemen hemen herkesi bugün doğru fikre sahip olduğunuza ikna edebilmelisiniz. O kadar iyi bir ruh halindesiniz ki gülümsemeden duramıyorsunuz – ve biri gördüklerini beğeniyor.

Akrep Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bu çalışma haftasından ne alabilirsin, Akrep? Venüs altmışlık Plüton bugün son kez geri hareket ederek kendinizi iletişim tarzınızla nasıl sunacağınızı uyumlu hale getiriyor. Geriye dönüp baktığınız haftayı düşünürken, iş arkadaşlarınızla konuşmalarınızın nasıl geçtiğini düşünmek isteyebilirsiniz. Belki biraz yanlış iletişim vardı ya da kısa ve özlü sözler değiş tokuş edildi. Ayrıca geri bildirim, tavsiye veya eleştiri almış olabilirsiniz. Ne söylenirse söylensin, gelecek hafta iş arkadaşlarınızla konuşma şeklinizi geliştirmek için bu alışverişlerden almanız gereken değerli bir şey var!

Bugün yeni fikirlerinizi eyleme geçirme günüdür. Kollarını sıva ve işe başla.

Akrep Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası, dünyadaki yerinizi genel olarak gözden geçirmenizi sağlar, Akrep. Ay, Leo’yu arayan spot ışığında sinsice ilerleyerek sevgilisi Venüs ile gergin bir kare oluşturur. Bu eşleştirme, özellikle ben ve biz sorunlarıyla ilgili olarak, ilişkilerdeki huzursuz ruh hallerini artırabilir. Neyse ki, Venüs’ün dönüştürücü Plüton ile destekleyici bağlantısı, herhangi bir uyku halindeki gerilimin havasını temizlemeye yardımcı olabilecek iyileştirici konuşmaları teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.